Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Karate

El Club Natació Terrassa celebra el XI Torneig Social de Karate Trofeu Hirota i obté un total de 25 podis

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El diumenge 25 de febrer, es va celebrar el XI Torneig Social de Karate Trofeu Hirota a les instal·lacions del Club Natació Terrassa. En aquest, hi van participar, sobretot, clubs de l’asociació Shito Ryu Catalunya: Karate Club Hirota, Acció Sant Martí, Yugen Dojo Esportiu Claret, Fudoshin Karate Takeshí Castelló o el Club Natació Terrassa.

Després d’una excel·lent competició dels i les esportistes del CN Terrassa, els representants del club egarenc es van penjar un total de 25 medalles, en les diferents categories de Kata i de Kumite.

Pel que fa a kata, es van penjar la medalla d’or Montse Ruíz (mixt 10-11 anys), Ona Otín (mixt 8-9 anys), Daniel Sábada (mixt kyus +14 anys) i Aleix Bancells (masculí -8 anys). Per altra banda, Laia Gorres (mixt 14-16 anys), Daphne Naharro (mixt 10-11 anys), Oriol Pozo (mixt 8-9 anys), Xavi Otín (mixt kyus +14 anys) i Gabriel Carrai (masculí -8 anys) es van fer amb la segona posició. Les medalles de bronze, de Kata, se les van penjar Hugo Díaz (kyus 12-13 anys), Melinda Rodríguez (mixt 14-16 anys), Aranu Espín (mixt 8-9 anys), Dani Velasco (masculí -8 anys) i Daniel Sábada (masculí -8 anys).

Pel que fa a Kumite, les medalles d’or, en les diferents categories, van ser per Miriam Perea (open femení), Leandro Do Nascimiento (open mixt 10-12 anys), Jordi Estany (sènior masculí +17 anys) i Albert Marco (cadet masculí 14-15 anys). Per altra banda, els que van assolir la medalla de plata, van ser Xavier Otín (open veterans masculí), Noor el Moulat (open femení +14 anys) i Arnau Montáñez (open mixt 10-12 anys). Finalment, la tercera posició, la van assolir Daniel Sábada (open masculí veterans), Laia Gorres (open femení +14 anys), Daphne Naharro (open mixt 10-12 anys) i Ivan Montes (cadet masculí 14-15 anys).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.