Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional

El Club Natació Terrassa celebra el 91è aniversari amb un dia ple d’activitats per a tots els socis

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El dissabte 3 de juny, es celebrarà el dia del soci del Club Natació Terrassa i per aquest motiu des del Club s’han organitzat una sèrie d’activitats lúdiques i esportives durant tot el dia.

Les activitats començaran a les 9:00 hores del matí i s’allargaran fins a les 2:00 de la nit. El Club, aprofitarà i estrenarà la nova carpa ubicada a la plaça dura per celebrar algunes d’aquestes activitats.

Les classes d’activitats dirigides encetaran la commemoració del 91è aniversari del Club, juntament amb el torneig de 12 hores de pàdel. Al llarg del matí també hi haurà un 3×3 de bàsquet, inflables a la piscina i el rocòdrom estarà obert per a tots aquells que s’animin a provar-ho.

A les 14:00 hores començarà la paellada popular que s’ha organitzat per a celebrar l’aniversari del Club. A la tarda, es disputarà un partit de pares contra fills de waterpolo i un torneig de futbol.

A partir de les 21:00 hores, la part lúdica i d’animació musical serà la que més destacarà. Hi haurà un monologuista en directe, seguit d’un grup de música de versions i per acabar es comptarà amb la presència d’un DJ.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.