Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

El Club Natació Terrassa acull la 8a edició del Campionat de Catalunya de Natació adaptada

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa té la sort d’acollir un any més el Campionat de Catalunya de Natació Adaptada que es disputarà el diumenge 5 de març a partir de les 10 del matí a l’Àrea Olímpica. La competició, que suposa la disputa de la 8a edició consecutiva, compta amb un total de 89 nedadors (57 nois i 32 noies) repartits entre els 12 clubs que vindran a competir. 

L’entrenador de l’equip egarenc, Jordi Bosch, insisteix en la competitivitat que hi haurà en el campionat. “Serà una de les edicions més vistoses i disputades”. En concret en destaca dos clubs, que seran els rivals més directes dels egarencs tant pel nombre de participants com en l’àmbit esportiu: el CN Mataró o el CN Barcelona. El tècnic terrassenc destaca sobretot la fortalesa i implicació de l’equip, tot i que serà imprevisible guanyar. “Volem fer-nos forts com equip, per això ens hem pres aquesta competició com un repte col·lectiu. Anem a fer millor marca personal”. 

Per altra part, Alex Sánchez, nedador de l’equip, subratlla la motivació que té l’equip per “poder continuar i arribar” on estan els grans nedadors actualment. Sánchez, remarca també, la motivació que té l’equip davant la possibilitat de competir a casa amb grans referents de la natació adaptada, com la seva companya Sarai Gascón, medallista olímpica en diverses ocasions. 

Anna López 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.