Nova gespa al camp de futbet

Estrenem nova gespa al camp de futbet

 

El Club Natació Terrassa ha finalitzat les obres de substitució de la gespa artificial del camp de futbet ubicat al costat de l’Avinguda Abat Marcet, una renovació que s’emmarca dins del pla de millores que pretén modernitzar diferents espais de l’entitat. La instal·lació estarà a disposició dels socis des de demà mateix.

 

Un altre fruit d’un projecte ampli de millora

 

L’estrena de la nova gespa del camp de futbet suposa un nou fruit d’un projecte ampli de millora que vol modernitzar instal·lacions esportives ja existents i construir-ne d’altres que permetin la prestació de serveis esportius de major qualitat a la ciutadania.

Fa menys d’un mes, el club va inaugurar la nova maquinària d’última generació amb la qual s’ha dotat la Sala de Fitness i la Sala Natcross, la implantació de la qual ha estat possible gràcies a una ampliació i millora de la connectivitat wifi a les sales i en altres espais del club que va desenvolupar-se en paral·lel. El club també va estrenar la Sala d’El·líptiques, on s’imparteix la nova activitat dirigida Indoorwalking.

A més d’aquestes actuacions, el pla preveu el trasllat de tres pistes de pàdel i la construcció d’una nova pista, una transformació que ja està en marxa; l’ampliació de la superfície per a activitats dirigides a les instal·lacions del Pla del Bon Aire; el tancament perimetral i la nova pavimentació de les actuals estructures cobertes de les pistes poliesportives de l’Àrea Olímpica; i la realització d’una bateria de vestidors entre aquests dos espais.

 

 

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies