Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Nova gespa al camp de futbet

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Estrenem nova gespa al camp de futbet

 

El Club Natació Terrassa ha finalitzat les obres de substitució de la gespa artificial del camp de futbet ubicat al costat de l’Avinguda Abat Marcet, una renovació que s’emmarca dins del pla de millores que pretén modernitzar diferents espais de l’entitat. La instal·lació estarà a disposició dels socis des de demà mateix.

 

Un altre fruit d’un projecte ampli de millora

 

L’estrena de la nova gespa del camp de futbet suposa un nou fruit d’un projecte ampli de millora que vol modernitzar instal·lacions esportives ja existents i construir-ne d’altres que permetin la prestació de serveis esportius de major qualitat a la ciutadania.

Fa menys d’un mes, el club va inaugurar la nova maquinària d’última generació amb la qual s’ha dotat la Sala de Fitness i la Sala Natcross, la implantació de la qual ha estat possible gràcies a una ampliació i millora de la connectivitat wifi a les sales i en altres espais del club que va desenvolupar-se en paral·lel. El club també va estrenar la Sala d’El·líptiques, on s’imparteix la nova activitat dirigida Indoorwalking.

A més d’aquestes actuacions, el pla preveu el trasllat de tres pistes de pàdel i la construcció d’una nova pista, una transformació que ja està en marxa; l’ampliació de la superfície per a activitats dirigides a les instal·lacions del Pla del Bon Aire; el tancament perimetral i la nova pavimentació de les actuals estructures cobertes de les pistes poliesportives de l’Àrea Olímpica; i la realització d’una bateria de vestidors entre aquests dos espais.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.