Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional

El club es reuneix amb…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El club es reuneix amb empreses constructores per informar de les properes obres del Pla de Millora

 

El CN Terrassa s’ha reunit aquest matí amb diverses empreses constructores per tal d’informar de les properes obres del Pla de Millora, el tancament perimetral de les actuals estructures cobertes de les pistes poliesportives de l’Àrea Olímpica i la realització d’una bateria de vestidors entre aquests dos espais. La jornada s’ha organitzat amb la col·laboració de la Cecot, que ha difós l’acte entre el Gremi de la Construcció del Vallès.

El president del club Jordi Martín, acompanyat del vicepresident Enrique Lupiáñez i del gerent Gaspar Company, ha explicat el projecte als representants de les empreses assistents. Posteriorment, l’expedició s’ha dirigit als espais que seran objecte de remodelació properament per tal de conèixer sobre el terreny més detalls de la futura obra.

Cal recordar que l’adjudicació de la licitació està prevista per a finals d’aquest mes de juliol. Les obres s’executarien entre el mes d’octubre d’enguany i el mes de febrer de 2019.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.