Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

El club es reuneix amb…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El club es reuneix amb empreses constructores per informar de les properes obres del Pla de Millora

 

El CN Terrassa s’ha reunit aquest matí amb diverses empreses constructores per tal d’informar de les properes obres del Pla de Millora, el tancament perimetral de les actuals estructures cobertes de les pistes poliesportives de l’Àrea Olímpica i la realització d’una bateria de vestidors entre aquests dos espais. La jornada s’ha organitzat amb la col·laboració de la Cecot, que ha difós l’acte entre el Gremi de la Construcció del Vallès.

El president del club Jordi Martín, acompanyat del vicepresident Enrique Lupiáñez i del gerent Gaspar Company, ha explicat el projecte als representants de les empreses assistents. Posteriorment, l’expedició s’ha dirigit als espais que seran objecte de remodelació properament per tal de conèixer sobre el terreny més detalls de la futura obra.

Cal recordar que l’adjudicació de la licitació està prevista per a finals d’aquest mes de juliol. Les obres s’executarien entre el mes d’octubre d’enguany i el mes de febrer de 2019.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).