Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El CE Mediterrani, rival…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CE Mediterrani, rival en quarts de final de la XXIII Copa de SM La Reina Premaat de waterpolo

 

El CE Mediterrani serà el rival del CN Terrassa en els quarts de final de la XXII Copa de SM La Reina Premaat de waterpolo, que se celebrarà entre el 8 i el 10 de febrer a les instal·lacions del CN Sant Feliu, que commemora el 50è aniversari de la seva fundació. El sorteig va celebrar-se ahir a la tarda a la Biblioteca Montserrat Roig, situada just davant del club amfitrió, i va ser presidit pel vicepresident de la Federació Espanyola de Natació i president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran. Per part del CN Terrassa, van assistir-hi el vocal de la Junta Directiva i delegat de la secció de waterpolo Carlos Rodríguez, el tècnic Xavi Pérez i les jugadores Cristina Cantero i Sandra Domene.

El CN Terrassa disputarà el primer partit de quarts de final, el divendres 8 a les 15.00 hores. L’entrenador egarenc va reconèixer que la sort no havia estat del costat del seu equip. “Ens ha tocat el quadre complicat. Anem per la mateixa banda que el primer, el tercer i el quart classificat de la lliga. El primer partit, per ell mateix, ja serà molt complicat. Dit això, lluitarem per arribar al més lluny possible”. Pérez admet que, com a mínim, s’ha evitat el primer i el segon classificat, Sabadell i Sant Andreu, d’entrada.

 

XXIII Copa de SM La Reina Premaat
CN Sant Feliu
8-10 de febrer de 2019

 

Quarts de final. Divendres 8 de febrer

 

Q1 15.00h CN Terrassa – CE Mediterrani

Q2 16.35h    Astralpool CN Sabadell – La Sirena CN Mataró

Q3 18.10h    Escuela WP Zaragoza – CN Rubí

Q4 19.45h    CN Sant Andreu – CN Sant Feliu

 

Semifinals. Dissabte 9 de febrer

 

SF1 11.30h   Guanyador Q1 – Guanyador Q2

SF2 13.00h   Guanyador Q3 – Guanyador Q4

 

Final. Diumenge 10 de febrer

 

13.00h         Guanyador SF1 – Guanyador SF2

 

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).