Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El cadet femení, segon…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El cadet femení, segon a la VI Be Water My Friend Cup 2018 de waterpolo

 

El cadet femení de waterpolo del CN Terrassa va obtenir una esplèndida segona plaça en la VI Be Water My Friend Cup 2018, una competició internacional de caràcter formatiu que va celebrar-se a Lloret de Mar entre l’1 i el 9 de setembre.

El conjunt dirigit per Jordi Busquets, que militava en el grup B, va tancar la primera fase amb quatre victòries contra el CN Sant Andreu (6-4), el Szentesi VK hongarès (6-4), l’AE Santa Eulàlia (11-4) i el Kirkintilloch & Kilsyth WP escocès (15-6), i un empat contra La Sirena CN Mataró (10-10). En semifinals, les egarenques van eliminar el CE Mediterrani (10-4). En la gran final, van topar-se novament contra La Sirena CN Mataró, que va imposar-se per 7 a 5. Cal destacar que les jugadores del club Noelia Cuenda i Laia Sánchez van formar part de l’equip ideal.

 

Catorzè lloc del cadet masculí i dissetè de l’infantil masculí

 

El club va presentar dos equips més en aquesta competició internacional. El cadet masculí, sota la direcció de Dani Nart, va completar la primera fase amb un empat contra el Plebiscito Padova italià (5-5) i dues derrotes contra el CN Barcelona (13-4) i el Korcula croat (6-5). Aquests resultats van conduir-lo a jugar per les posicions que van de la tretzena a la divuitena. Els egarencs van derrotar el CN Catalunya (10-2) i el CN Sant Feliu (7-4) i van perdre el darrer partit contra el CN Rubí (7-3).

Al seu torn, l’infantil masculí, amb Jordi Busquets a la banqueta, va finalitzar cuer la fase de grups. Enquadrat en el grup A, va caure contra el Monza Red Crabs italià (4-2), l’EM El Olivar aragonès (12-8), el VK Becej serbi (7-3) i el CN Barcelona (13-8). D’aquesta manera, els egarencs van haver de jugar per les posicions que van de la dissetena a la vintena, ronda en què van superar el Monza White Crabs italià (14-0), l’Stirling escocès (19-1) i el CE Mediterrani (10-4).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.