Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El cadet femení, quart a la VII Be Water My Friend Cup

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El cadet femení, quart a la VII Be Water My Friend Cup 2019 de waterpolo

 

 

El cadet femení de waterpolo va obtenir la quarta plaça en la VII Be Water My Friend Cup 2019, una competició internacional de caràcter formatiu que va celebrar-se a Lloret de Mar entre el 4 i el 7 de setembre.

El conjunt dirigit per Jordi Busquets, que militava en el grup 2, va tancar la primera fase amb dues victòries contra l’ATI Aquachiara italià (12-9) i el CN Rubí (12-4) i una derrota contra el CE Mediterrani (6-8). En quarts de final, les egarenques van eliminar el CN Sant Feliu (6-4). En semifinals, no obstant, van topar-se contra el CN Mataró, que va imposar-se per 14 a 8. Aquesta derrota va conduir el CN Terrassa a jugar el partit pel tercer i quart lloc contra el VK Mladost. El conjunt croat va vèncer per 15-6. Cal destacar que la jugadora del club Noelia Cuenda va formar part de l’equip ideal.

 

Sisè lloc del cadet masculí

 

El club va presentar un altre equip en aquesta competició internacional. El cadet masculí, sota la direcció de Dani Nart, va completar la primera fase amb quatre victòries contra el Caledonia (23-2), el Pallanuoto Salerno (5-3), el CN Sant Andreu (11-3) i el CN Mataró (11-4). Posteriorment, en quarts de final, va perdre contra el San Mauro (5-7), resultat que va portar els egarencs a jugar per les posicions que van de la cinquena a la vuitena. Els de Dani Nart van derrotar l’EM El Olivar (8-7) i, en el partit per la cinquena plaça, van perdre contra el CE Mediterrani (8-9).

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.