Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

El cadet femení B guanya l’Askatuak Cup

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El cadet femení B guanya l’Askatuak Cup de Sant Sebastià

 

 

El cadet femení B de bàsquet va vèncer la competició de nivell 2 de la quarta edició de l’Askatuak Cup, que va celebrar-se a Sant Sebastià i que va aplegar 32 equips de 20 clubs diferents d’arreu de l’Estat.

Les egarenques van completar una primera fase impecable amb un balanç de tres victòries en tres partits. Van derrotar l’Askatuak Urumea (29-50), el BKL Pagoeta (12-89) i el Villa Algete (19-86). En semifinals, el CN Terrassa va desfer-se amb comoditat del Joviat B per 63 a 32, mentre que, en la gran final, va imposar-se a l’Askatuak Urumea per 44 a 43 en un matx molt emocionant que va es va decidir a la pròrroga.

 

Tres equips més

 

El club va presentar tres equips més en aquesta cita. El cadet masculí B, que va competir en el nivell 2, va arribar a semifinals, on va caure amb el Creu Alta Sabadell per 56 a 31. En la fase de grups, va derrotar l’Askatuak Bidasoa (32-44) i el Grupo Eme Oiarso SKT (30-54) i va perdre contra el Binéfar (55-40).

Al seu torn, el cadet masculí A i el cadet femení A van ser cinquens en la competició de nivell 1. En la fase de grups, el combinat masculí va guanyar el CB Granollers C (41-44) i va caure contra el CB Granollers A (41-40) i el Araberri Basket Club (53-49). En el matx pel cinquè lloc, va batre l’Askatuak Urola per 43 a 40. Així mateix, en la primera fase, el cadet femení A va vèncer el CB Utebo (42-64) i va perdre contra el CB Escolàpies Figueres (49-38) i el Goierri-Oxykor (46-45). En el partit per la cinquena plaça, va superar l’Easo Lorea per 40 a 27.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.