Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

El cadet femení A de bàsquet…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El cadet femení A de bàsquet aconsegueix plaça per al Campionat de Catalunya Preferent

Les egarenques disputaran la màxima categoria catalana

 

El cadet femení A de bàsquet va aconseguir l’accés al Campionat de Catalunya Preferent, la màxima categoria, després d’assolir la segona posició del grup 3 en les fases classificatòries celebrades des del 29 d’agost fins ahir diumenge 2 de setembre. Les fases van aplegar tretze equips distribuïts en tres grups. Els dos millors de cada grup assolien plaça.

Les egarenques van sumar un total de set punts després de signar un balanç de tres victòries i una derrota. Van debutar dimecres amb un triomf contra el TGN Bàsquet per 62 a 57. L’endemà, dijous, van sumar la segona victòria contra el CB Lleida per 48 a 42, mentre que dissabte van desfer-se del Joventut de Badalona per 59 a 20. Ahir diumenge, van encaixar l’única derrota contra el Barça CBS, que va imposar-se per 58 a 46 i que va proclamar-se campió de grup, assolint així l’altra plaça per al Campionat de Catalunya Preferent.

Es tracta del segon èxit en pocs mesos d’aquest grup de jugadores, que enguany competirà amb els millors equips de Catalunya després de proclamar-se campió de Catalunya de Nivell A la temporada passada.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.