Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

El cadet femení A de bàsquet…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El cadet femení A de bàsquet aconsegueix plaça per al Campionat de Catalunya Preferent

Les egarenques disputaran la màxima categoria catalana

 

El cadet femení A de bàsquet va aconseguir l’accés al Campionat de Catalunya Preferent, la màxima categoria, després d’assolir la segona posició del grup 3 en les fases classificatòries celebrades des del 29 d’agost fins ahir diumenge 2 de setembre. Les fases van aplegar tretze equips distribuïts en tres grups. Els dos millors de cada grup assolien plaça.

Les egarenques van sumar un total de set punts després de signar un balanç de tres victòries i una derrota. Van debutar dimecres amb un triomf contra el TGN Bàsquet per 62 a 57. L’endemà, dijous, van sumar la segona victòria contra el CB Lleida per 48 a 42, mentre que dissabte van desfer-se del Joventut de Badalona per 59 a 20. Ahir diumenge, van encaixar l’única derrota contra el Barça CBS, que va imposar-se per 58 a 46 i que va proclamar-se campió de grup, assolint així l’altra plaça per al Campionat de Catalunya Preferent.

Es tracta del segon èxit en pocs mesos d’aquest grup de jugadores, que enguany competirà amb els millors equips de Catalunya després de proclamar-se campió de Catalunya de Nivell A la temporada passada.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).