Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Futbol

El cadet C, campió!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El cadet C de futbol, campió de lliga

 

El cadet C de futbol s’ha proclamat campió de lliga de Segona Divisió del grup 42 a falta d’una jornada per acabar la competició i ha assolit l’ascens a Primera, una fita inèdita per a l’entitat.

El conjunt entrenat per Bernat de la Vega i Vicenç Díaz va certificar el títol després d’obtenir dissabte a domicili la vint-i-cinquena victòria en vint-i-cinc partits disputats contra el Junior, novè classificat, per 1 gol a 5. El CN Terrassa, que suma 75 punts, ha marcat 148 gols i només n’ha rebut 9.

L’equip està format per Pedro Jair Ventura, Álex Morales, Eric Gómez, Daniel Clares, Alejandro Barrientos, Aarón Expósito, Héctor López, Oriol Serret, Roc Marcé, Arnau Jiménez, Jan Delgado, Pol Ortiz, Dídac López, Oriol Tamayo, Ismael Gonzalvo, Guillem Sánchez i Jeremy Alexander Chávez.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.