Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El benjamí masculí, setè en el VI Torneig Internacional BCN WP Under 10

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Dos equips del Club Natació Terrassa, un masculí i un mixt, van disputar entre el 29 de març i l’1 d’abril el VI Torneig Internacional BCN WP Under 10 que va celebrar-se a les instal·lacions del CN Barcelona. La competició va aplegar al voltant de 400 jugadors menors de 10 anys, de categoria benjamí, que es van distribuir en un total de 28 equips. Enguany, va destacar la presència del RN Verona italià, del SSV Esslingen alemany i del Montpellier francès, a més d’equips catalans i d’arreu de l’estat.

El conjunt masculí, dirigit per Raúl Mesa, va completar una primera fase impecable en finalitzar líder del grup D amb sis victòries en sis partits. Els egarencs van desfer-se del Montpellier (8-1), del Claret Askartza (8-2), del CN Molins de Rei (6-1), del CN Catalunya femení (6-2), del CN Rubí (5-2) i del CN Montjuïc (7-2). Malauradament, la trajectòria es va tòrcer en el sempre decisiu partit de quarts de final en caure contra la UE Horta (7-4). Aquest resultat va conduir els terrassencs a jugar per les places compreses entre la cinquena i la vuitena. En el primer matx, van perdre contra el CN Atlètic-Barceloneta (4-1), mentre que, en el partit pel setè lloc, van superar el CN Rubí per 4 a 1.

El benjamí mixt, 21è

 Al seu torn,l’equip mixt, entrenat per Cristina Cantero, va classificar-se cinquè del grup A en la primera fase amb un total de sis punts i un balanç de dues victòries i quatre derrotes. Va guanyar el Marbore-FAN (12-1) i el CN Martorell (7-3) i va perdre contra el CN Mataró (9-1), el CN Sabadell (5-3), el CW Sevilla (4-3) i el CN Barcelona (10-2). D’aquesta manera, el CN Terrassa va passar a jugar per les posicions compreses entre la 17a i la 24a. En primera instància, va caure contra el CN Sant Andreu (4-3) i, posteriorment, va vèncer el CN Atlètic-Barceloneta femení (11-3). En el partit per la vint-i-unena plaça, va superar el CN Martorell per 10 a 4.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.