Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El benjamí masculí, quart al Campionat de Catalunya de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El benjamí masculí, quart al Campionat de Catalunya de waterpolo

 

 

Cinquena posició per al benjamí femení

 

 

El Club Natació Terrassa va quallar una actuació notable en el Campionat de Catalunya Benjamí de waterpolo que va celebrar-se el cap de setmana a les Piscines Municipals de Montjuïc de Barcelona. El club va desplaçar dos equips a la capital catalana.

El conjunt masculí, dirigit per Cesc Reina i Iván Sánchez i enquadrat en el grup E, va estrenar-se amb una golejada contra el CN Sant Feliu femení (15-0) i va tancar la primera fase amb un segon triomf contra el CN Barcelona (4-2). En quarts de final, els egarencs van desfer-se amb solvència del CN Mataró (7-1). La ratxa de triomfs es va interrompre en semifinals contra el CN Sant Andreu, que va vèncer 0 a 3. En el matx pel tercer i quart lloc, el CN Terrassa va caure contra la UE Horta per 3 a 1.

El benjamí masculí del CN Terrassa que va classificar-se quart a la màxima cita catalana està integrat per Leo Gámiz, Daniel Linares, Erik López, Hugo López, Yahel Muñoz, Héctor Naranjo, Isaac Penedo, Joan Sáenz de Íñigo, Àlex Sánchez, Bruno Sánchez, Pau Velasco, Marc Ballester, Hugo Camacho, Nicolau Cardona, Ander Gamboa, Leo Garzón, Juan Riestra, Lucas Serrano, Enzo Oliva i Marc Retamero.

 

Cinquè lloc de l’equip femení

 

Al seu torn, l’equip femení, entrenat per Iván Sánchez i Cesc Reina, va completar la primera fase com a líder del grup G després de guanyar d’entrada el CN Sabadell (3-1) i, posteriorment, el CN Badia (5-4). En quarts de final, les egarenques van perdre contra el CN Sant Andreu (2-8), resultat que les va deixar fora de la lluita per les medalles. El CN Terrassa va aconseguir la cinquena plaça final en encadenar dues victòries en els dos últims partits, contra el CN Mataró (4-9) i contra el CN Manresa (5-6).

El benjamí femení del club que va assolir el cinquè lloc en el Campionat de Catalunya està format per Anna Aparicio, Ivette Asensio, Queralt Boza, Jana Fernández, Chloe Finestra, Soraya Fornieles, Ona Lermos, Bruna Martínez, Abril Morales, Lucía Romero, Queralt Royo, Laia Ferrer, Daniela Casado, Clara Sanz, Laia Sánchez, Abril Tomàs, Arlet Yera i Anna Yera.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.