Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El benjamí femení de waterpolo, cinquè en el Campionat de Catalunya

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El benjamí femení de waterpolo, cinquè en el Campionat de Catalunya

 

Setè lloc per a l’equip masculí

 

 

 

L’equip benjamí femení de waterpolo va obtenir una meritòria cinquena posició en el Campionat de Catalunya que va celebrar-se el cap de setmana passat a la Piscina Municipal de Montjuïc de Barcelona.

El conjunt dirigit per Dídac Cobacho i Iván Sánchez va estrenar-se amb una derrota (6-4) contra l’equip que va esdevenir campió, la UE Horta, que va mostrar-se molt superior a tots els rivals. Aquest encreuament tan dur de quarts de final va conduir les egarenques a la lluita per la cinquena plaça, fita que van assolir sense dificultats en golejar el CN Sant Andreu B (9-0) i el CN Mataró (10-2). El benjamí femení del CN Terrassa està integrat per Noa Benavides, Martina Gràcia, Carlota López, Arlet Salas, Laia Tarradas, Paula Vellani, Eva Gómez, Jana Fernández, Chloe Finestra, Lucía Romero, Queralt Royo, Berta Castellano, Irene Sánchez i Anna Aparicio.

 

Setena posició de l’equip masculí

 

Al seu torn, l’equip benjamí masculí va debutar amb una victòria en vuitens de final contra el CN Catalunya per 3 a 2. Posteriorment, el conjunt de Dídac Cobacho i Iván Sánchez va caure en quarts de final contra la UE Horta (6-4), resultat que el va dirigir a jugar per les places compreses entre la cinquena i la vuitena. Els egarencs van perdre contra el CN Sant Andreu i van tancar la seva participació amb un triomf contra el CN Poble Nou (6-3) en el matx per la setena plaça. El benjamí masculí del CN Terrassa està format per Arnau Conesa, Arnau García, Pau Velasco, Oliver Herrera, José Manuel Llenin, Alejandro Barrio, Pol Aguilera, Miguel Arnau, Yahel Muñoz, Daniel Linares, Marcos Vidal, Lucas Uroz, Llibert Sereno i Eric González.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.