Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Futbol

Campions de lliga!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El benjamí A de futbol, campió de lliga

 

El benjamí A de futbol s’ha proclamat campió de lliga de Segona Divisió del grup 11 a falta de sis jornades per acabar la competició, èxit que li proporciona l’ascens a Primera un any després d’haver militat en aquesta categoria.

El conjunt entrenat per Antonio Agüero va certificar el títol després d’obtenir dissabte la vint-i-quatrena victòria en vint-i-quatre partits disputats contra el Matadepera, penúltim classificat, per 15 gols a 1. El CN Terrassa, que suma 72 punts, ha marcat 173 gols i només n’ha rebut 24.

L’equip està format per Pol Vilaseca, Gabriel Sánchez, David Fernández, Pol Toral, Nico Navas, Aleix Amador, Adrián Lizana, Aleix Camarasa, Jan Serrat, Pau Castellanos i Llull Labòria. Sergi Guerra és l’entrenador ajudant i José Antonio Agüero exerceix de delegat.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.