Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

El 21è Torneig de Reis de bàsquet esdevé tot un èxit

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El 21è Torneig de Reis de bàsquet esdevé tot un èxit

 

 

El calendari va contemplar 30 partits, amb la participació de tots els equips de la secció

 

 

 

El Club Natació Terrassa va organitzar el cap de setmana el 21è Torneig de Reis de Bàsquet, un esdeveniment històric de la secció que es va reprendre amb èxit després de dos anys sense poder-se celebrar amb motiu de la pandèmia.

El calendari del torneig, que va aplegar més de 600 jugadors, va constar de 30 partits, amb la participació de tots els equips de la secció, i d’una trobada entre els components de l’escola.

Al marge del CN Terrassa, van prendre part en la competició el CB Can Parellada, la UE Barberà, l’Sferic, la Salle Manresa, el CB Castellbisbal, el CN Sabadell, el CB Matadepera, la UE Sant Cugat, el CB Igualada, el CB Argentona, el CE Sant Nicolau, la UB Sant Adrià, el Bàsquet Pia Sabadell, el Bàsquet Sant Pere i el CB Mollet A. Tots els partits van celebrar-se al Pavelló de Bàsquet de l’Àrea Olímpica.

Les dues jornades van tancar-se amb partits dels conjunts sènior. El dissabte a la tarda, el sènior femení va enfrontar-se al CB Igualada (39-58), mentre que ahir diumenge el sènior masculí va cloure el torneig contra la UB Sant Adrià (57-56).

 

Presentació de la secció

 

En el marc de l’esdeveniment, diumenge a la tarda, a partir de les 16.00h, va tenir lloc la presentació oficial de la secció de bàsquet per a la temporada 2022-2023 al Pavelló Poliesportiu, que va comptar amb la presència de l’alcalde Jordi Ballart i del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa Miguel Ángel Moreno.

 

El club compta enguany amb 354 jugadors distribuïts en 32 equips. L’acte va iniciar-se amb la presentació de tots i cadascun dels jugadors fins arribar als conjunts sèniors. Posteriorment, van dur-se a terme els parlaments institucionals. La vetllada va finalitzar amb les fotos de cadascun dels equips.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).