Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Bàsquet

El 21è Torneig de Reis de bàsquet esdevé tot un èxit

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El 21è Torneig de Reis de bàsquet esdevé tot un èxit

 

 

El calendari va contemplar 30 partits, amb la participació de tots els equips de la secció

 

 

 

El Club Natació Terrassa va organitzar el cap de setmana el 21è Torneig de Reis de Bàsquet, un esdeveniment històric de la secció que es va reprendre amb èxit després de dos anys sense poder-se celebrar amb motiu de la pandèmia.

El calendari del torneig, que va aplegar més de 600 jugadors, va constar de 30 partits, amb la participació de tots els equips de la secció, i d’una trobada entre els components de l’escola.

Al marge del CN Terrassa, van prendre part en la competició el CB Can Parellada, la UE Barberà, l’Sferic, la Salle Manresa, el CB Castellbisbal, el CN Sabadell, el CB Matadepera, la UE Sant Cugat, el CB Igualada, el CB Argentona, el CE Sant Nicolau, la UB Sant Adrià, el Bàsquet Pia Sabadell, el Bàsquet Sant Pere i el CB Mollet A. Tots els partits van celebrar-se al Pavelló de Bàsquet de l’Àrea Olímpica.

Les dues jornades van tancar-se amb partits dels conjunts sènior. El dissabte a la tarda, el sènior femení va enfrontar-se al CB Igualada (39-58), mentre que ahir diumenge el sènior masculí va cloure el torneig contra la UB Sant Adrià (57-56).

 

Presentació de la secció

 

En el marc de l’esdeveniment, diumenge a la tarda, a partir de les 16.00h, va tenir lloc la presentació oficial de la secció de bàsquet per a la temporada 2022-2023 al Pavelló Poliesportiu, que va comptar amb la presència de l’alcalde Jordi Ballart i del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa Miguel Ángel Moreno.

 

El club compta enguany amb 354 jugadors distribuïts en 32 equips. L’acte va iniciar-se amb la presentació de tots i cadascun dels jugadors fins arribar als conjunts sèniors. Posteriorment, van dur-se a terme els parlaments institucionals. La vetllada va finalitzar amb les fotos de cadascun dels equips.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.