Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Edu Guindo publica el llibre “El baloncesto y mi abuela”

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Edu Guindo publica el llibre El baloncesto y mi abuela

 

 

L’entrenador de bàsquet Edu Guindo ha publicat el llibre El baloncesto y mi abuela, una obra en què pretén ensenyar tècnica basquetbolística mitjançant contes protagonitzats per la seva àvia.

Guindo, que farà 28 anys el 22 de març, és graduat en Màrqueting i entrenador de bàsquet des de fa dotze anys al Club Natació Terrassa. Ha entrenat a totes les categories, des dels més petits fins als conjunts sèniors. Va ser en l’etapa en què exercia de tècnic de les categories inferiors quan va començar a impartir sessions d’entrenament amb una metodologia diferent i divertida que consistia en explicar detalls tècnics mitjançant petites històries inventades. D’aquí neix aquesta recopilació de contes que porta per títol El baloncesto y mi abuela.

El llibre pretén ser una ajuda per a l’aprenentatge d’aquest esport. Mitjançant comparacions, il·lustracions i altres recursos, tracta de generar passió per l’esport de la cistella. “El bàsquet és un esport en què la passió és fonamental. Si l’estimes, t’estimarà”, assegura l’autor.

 

+ NOTA PREMSA EDITORIAL

 

Mira la notícia de Canal Terrassa sobre el tema!

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.