Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Dues victòries en la 2a jornada de la Lliga Catalana de Natació Adaptada

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Dues victòries en la 2a jornada de la Lliga Catalana de Natació Adaptada

 

 

El Club Natació Terrassa va sumar dues victòries en la 2a jornada de la Lliga Catalana de Natació Adaptada que va celebrar-se dissabte passat a les instal·lacions del CN Sitges.

Els dos triomfs van arribar de la mà d’Enrique Lupiáñez, que va imposar-se en 50 m lliures S10 amb 31.39, mínima per al Campionat d’Espanya, i en 100 m lliures S10 amb 1.13.31.

Així mateix, el club va acumular cinc segones posicions. Pau González en va assolir dues en els 100 m lliures S6 (1.36.01) i en els 50 m braça SB5 (53.15), prova en què, a més, va ser tercer en multidisability. Raúl Cobo també en va acumular dues, en 100 m lliures S10 (1.26.81) i en 50 m lliures S10 (36.87). Al seu torn, Irache Torres va acabar segona en 50 m esquena mixtes promoció (1.05.43). Igualment, Torres va ser tercera en 50 m braça mixtes promoció (1.21.17) i en 100 m lliures mixtes promoció (2.23.87), mateix èxit que van aconseguir Aidan Lorite en 100 m lliures S6 (1.54.40), Juan Navas en 50 m braça SB5 (1.31.90) i Pau González en 50 m lliures S6 (45.16).

Finalment, cal esmentar que Aidan Lorite va ser quart en 50 m lliures S6 (48.13), mateixa plaça que va ocupar Juan Navas en 50 m esquena S6 (1.12.84). Navas, a més, va acabar cinquè en 50 m lliures S6 (56.77).

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).