Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

Dues victòries en patinatge

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Dues victòries en el 38è Memorial Sednak Bressan de Trieste de patinatge artístic

 

El Club Natació Terrassa va aconseguir dues victòries en la modalitat de figures obligatòries en el 38è Memorial Sednak Bressan, una competició internacional que va celebrar-se a Trieste (Itàlia) i que va aplegar uns 300 participants de divuit països diferents.

Luisa Jiménez va adjudicar-se el triomf en categoria juvenil amb un total de 109,7 punts, tot superant l’alemanya Emily Schell, segona amb 104, i l’argentina Tiziana Impieri, que va assolir el bronze amb 100,4. Al seu torn, Aleix Bou va imposar-se en categoria cadet masculina amb un total de 135,9 punts.

El club va presentar set patinadors més en aquesta competició internacional. En categoria sènior, Laia Bou va classificar-se en quarta plaça amb 93,3 punts, a només 1,7 punts del podi, mentre que Ariadna Peñafiel va ser sisena amb 92,1. En categoria cadet femenina, Nerea Nevado va obtenir el sisè lloc amb 109,7 punts, per davant de les seves companyes Joana Peñarroya, vuitena amb 107,2, Míriam Martínez, novena amb 105,2, i Victoria Ramírez, dotzena amb 101,8. Finalment, Paula Pérez va acabar en quarta posició en categoria infantil amb 54,4 punts.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.