Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Dues places de finalista B per a Adrián Santos en el Meeting de Canet

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Dues places de finalista B per a Adrián Santos en el Meeting de Canet

 

 

El nedador del Club Natació Terrassa Adrián Santos va aconseguir dues places de finalista B en el Meeting Internacional de Canet-en-Roussillon, tercera i última prova del prestigiós Circuit Mare Nostrum, que va celebrar-se ahir i abans d’ahir.

Santos va ser 14è en els 50 m esquena després d’acabar sisè en la final B amb un temps de 26.31. En les sèries matinals, s’havia mostrat més ràpid, atès que va obtenir el novè millor temps amb 25.80. El nedador local també va classificar-se 16è en els 200 m esquena, prova en què va ser vuitè en la final B amb 2.10.33. En les sèries matinals, va establir el setzè millor registre amb 2.09.94.

 

Dos representants més

 

El club va comptar amb dos representants més en la cita francesa, tots tres convocats per la selecció catalana. David Benítez va ser 19è en els 50 m braça amb 28.78, mentre que Adrià Roy va competir en quatre distàncies. Va ser 51è en els 50 m papallona (25.90), 54è en els 200 m lliures (1.59.38), 59è en els 50 m lliures (24.02) i 82è en els 100 m lliures (52.94).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.