Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Judo

Dos bronzes en el Campionat de Catalunya de judo

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Dues medalles per al CN Terrassa en el Campionat de Catalunya Infantil i Cadet de judo

 

 

El Club Natació Terrassa va sumar dues medalles, ambdues de bronze, en el Campionat de Catalunya Infantil i Cadet de judo que va celebrar-se dissabte passat al Pavelló Poliesportiu de Falset. La competició va aplegar més de 300 judokes d’arreu de Catalunya.

Mario Pulido va protagonitzar un campionat gairebé perfecte. Va guanyar tots els combats, a excepció de la semifinal, en la qual va ser sancionat amb tres shidos, tres faltes lleus. Va destacar l’ippon que va executar en el combat que el va enfrontar a un judoka de Reus, una de les accions tècniques de més qualitat de tota la competició. Per la seva banda, Eric Palma va vèncer cinc combats per ippon. Només va perdre als quarts de final, però es va refer a la perfecció i va adjudicar-se el bronze a la repesca. Gràcies a aquests resultats, Pulido i Palma continuen amb opcions per assistir al Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Vigo el 25 i 26 d’abril.

El club va presentar quatre judokes més a la màxima cita catalana, Vera Blanco, Laia Rivas, Gerard Poca i Marc Romero. Blanco va quedar-se a tocar del podi en perdre el combat per la medalla de bronze.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).