Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Judo

Dos bronzes en el Campionat de Catalunya de judo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Dues medalles per al CN Terrassa en el Campionat de Catalunya Infantil i Cadet de judo

 

 

El Club Natació Terrassa va sumar dues medalles, ambdues de bronze, en el Campionat de Catalunya Infantil i Cadet de judo que va celebrar-se dissabte passat al Pavelló Poliesportiu de Falset. La competició va aplegar més de 300 judokes d’arreu de Catalunya.

Mario Pulido va protagonitzar un campionat gairebé perfecte. Va guanyar tots els combats, a excepció de la semifinal, en la qual va ser sancionat amb tres shidos, tres faltes lleus. Va destacar l’ippon que va executar en el combat que el va enfrontar a un judoka de Reus, una de les accions tècniques de més qualitat de tota la competició. Per la seva banda, Eric Palma va vèncer cinc combats per ippon. Només va perdre als quarts de final, però es va refer a la perfecció i va adjudicar-se el bronze a la repesca. Gràcies a aquests resultats, Pulido i Palma continuen amb opcions per assistir al Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Vigo el 25 i 26 d’abril.

El club va presentar quatre judokes més a la màxima cita catalana, Vera Blanco, Laia Rivas, Gerard Poca i Marc Romero. Blanco va quedar-se a tocar del podi en perdre el combat per la medalla de bronze.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.