Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Duel d’alçada del sènior masculí de waterpolo contra el CN Barcelona

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Duel d’alçada del sènior masculí de waterpolo contra el CN Barcelona

 

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (18.00h) el CN Barcelona en partit corresponent a la 8a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. Després de batre amb solvència el Geodesic Real Canoe dimecres, el conjunt de Dídac Cobacho afronta un duel de màxima exigència contra un rival amb qui està empatat a la taula amb un balanç de cinc victòries i dues derrotes en set partits disputats.

El tècnic local, que afronta el repte amb el planter al complet, considera que, hores d’ara, els cenebistes estan per sobre. “Ells són favorits de cara a demà, però, sens dubte, mirarem de fer-nos forts a casa i fer valer la nostra condició d’equip local impulsats per la nostra gent a la graderia”.

Cobacho insisteix en el discurs que està duent a terme aquesta temporada. “Al marge del rival, primer ens hem de mirar a nosaltres mateixos i anar creixent com a grup”, assegura. L’entrenador egarenc entén que les opcions de cara a demà passen per l’ordre defensiu i per aprofitar les accions ofensives contra un contrincant “que va canviant la defensa segons el moment de partit”. El tècnic recorda que el CN Barcelona arriba a la cita després d’haver perdut (13-10) contra el Sabac serbi el partit d’anada de vuitens de final de l’Euro Cup. “Ens trobarem, doncs, amb un equip amb l’extra que aporta la competició europea”.

L’equip que dirigeix Víctor González presenta prou novetats enguany. Ha incorporat l’italià Luca Cupido, l’australià Timoth Putt, l’estatunidenc Marko Vavic i el boia Óscar Asensio, procedent del Barceloneta. “A més, compta amb un bloc de jugadors joves molt interessants com ara Marc Valls, Pol Gomà, Robert López o Marc Frígola, que es mesclen amb veterans contrastats com Blai Mallarach o Mario Lloret. És un equip molt complet”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.