Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Duel contra un rival directe

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Duel contra un rival directe

 

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (17.00h) el CN Mataró en partit corresponent a la 13a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho afronta un matx cabdal, atès que maresmencs i egarencs estan separats només per una victòria a la taula.

El tècnic local, que afronta el repte amb el planter al complet, subratlla la importància del compromís. “És una cita clau. És el nostre perseguidor a la classificació, de manera que són tres punts fonamentals. M’espero un matx igualat, que no es guanyarà al principi, que s’haurà de treballar a foc lent i que es decidirà al final per petits detalls”.

Els precedents reflecteixen la dificultat del xoc. El CN Terrassa ha perdut enguany dos partits contra els maresmencs, en Copa Catalunya (9-11) i en la segona jornada de lliga (12-9). “El Mataró és un conjunt que ho està fent molt bé aquesta temporada. A més, ja no passa com abans, que era especialment fort com a local. Ara és un equip molt competitiu també a fora. És un bloc ordenat, que no comet errors i que sap fer el que toca en cada moment”.

En aquest sentit, l’entrenador egarenc elogia la tasca del tècnic Andrei Iosep. “Està aconseguint tenir un equip molt compensat, tot i la joventut dels seus jugadors”. D’entre el planter, Cobacho esmenta el rendiment de l’estatunidenc Jack Turner sota els pals, el creixement del jove Pol Daura, “que està esdevenint el jugador de referència”, i l’aportació golejadora de Gerard Cuacos.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.