Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Frontenis

Tres frontennistes, al Campionat d’Espanya Sub’22 per Federacions

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Dos frontennistes del CN Terrassa contribueixen al setè lloc de Catalunya en el Campionat d’Espanya Sub’22 per Federacions en modalitat olímpica

 

 

Els frontennistes del Club Natació Terrassa Víctor Modenes i Albert Domínguez van contribuir en la setena plaça que va assolir Catalunya en el Campionat d’Espanya Sub’22 per Federacions en modalitat olímpica que va celebrar-se el cap de setmana passat a Canals (València).

Modenes i Domínguez van classificar-se per als quarts de final després de derrotar Aragó per 2 sets a 0 i de perdre contra Canàries A per 0 a 2. En la ronda de quarts, la dupla egarenca va caure contra Canàries B per 2 sets a 0 (15-3 i 15-7). Aquest resultat va situar Catalunya en el setè lloc de la classificació final.

 

Modalitat de Paleta Goma

 

El club, a més, va comptar amb dos representants en la modalitat de Paleta Goma. Albert Domínguez va guanyar Castella i Lleó per un doble 10 a 8 i va perdre contra València C per 10 a 2 i 10 a 5, resultats que el van deixar fora dels quarts de final. Al seu torn, Biel Vaghi va caure contra Canàries B i contra Múrcia B per 2 sets a 1.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.