Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Dos duels més per al sènior femení de waterpolo en la Copa Catalunya

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Dos duels més per al sènior femení de waterpolo en el Torneig de la Represa de la Copa Catalunya

 

El conjunt de Xavi Pérez visita demà la piscina del CN Catalunya (20.45h) i rep dijous (20.45h) l’AE Santa Eulàlia

 

 

El sènior femení de waterpolo disputarà demà i demà passat dos partits més del Torneig de la Represa, nom que ha atorgat la Federació Catalana de Natació a la fase de grups de la Copa Catalunya. El conjunt de Xavi Pérez visitarà demà (20.45h) el CN Catalunya i l’endemà dijous (20.45h) rebrà l’AE Santa Eulàlia.

Després de la derrota de la primera jornada contra l’Astralpool CN Sabadell, el tècnic terrassenc espera sumar els primers punts contra dos rivals, sobre el paper, més assequibles. “El nostre objectiu és anar sumant minuts de competició de cara a la nostra estrena a la lliga el 17 d’octubre”, explica. “Estem davant d’una setmana amb molta càrrega, ja que, a més d’aquests dos partits, dissabte tornem a jugar a casa contra l’Atlètic-Barceloneta”. De cara a demà, són dubte Pili Peña i Olga Domènech, amb molèsties físiques.

 

Calendari del Torneig de la Represa
Fase de grups Copa Catalunya 2020-2021

 

Jornada 2. Dijous 24 de setembre. 20.45h

AE Santa Eulàlia – CN Terrassa

 

Jornada 3. Dimecres 23 de setembre. 20.45h

CN Catalunya – CN Terrassa

 

Jornada 4. Dissabte 26 de setembre. 12.45h

CN Terrassa – CN Atlètic-Barceloneta

 

Jornada 5. Dimarts 29 de setembre. 20.45h

CN Terrassa – CN Sant Andreu

 

 

Dues fases més

 

La Copa Catalunya 2020-2021 contempla dues fases més. Els quatre primers classificats de cadascun dels dos grups en competició es classificaran per als quarts de final, que se celebraran a doble partit el dissabte 3 i el dimarts 6 d’octubre. El segon partit es disputarà a casa de l’equip amb millor classificació dins els seus respectius grups.

La competició s’aturarà fins al mes de desembre, quan tindran lloc les semifinals, que es desenvoluparan a doble partit el dissabte 5 i el dijous 10. La final pel títol està prevista per al 31 de gener a les instal·lacions del CN Mataró. La resta de finals, per atorgar les posicions compreses entre la tercera i la desena, es disputaran el 30 de gener.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.