Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional, Seccions
Waterpolo

Contra el càncer infantil

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Donatiu de l’equip màster de waterpolo a la campanya contra el càncer infantil de la Policia Municipal

 

L’equip màster de waterpolo del CN Terrassa ha lliurat aquest matí un donatiu a la Policia Municipal de Terrassa per contribuir en la campanya de lluita contra el càncer infantil i d’ajuda als nens ingressats a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona que impulsa el cos sota el lema “Al cáncer infantil…¡Dale Candela!”. El capità de l’equip Javi Martínez i el delegat de la secció de waterpolo i membre de la Junta Directiva Carlos Rodríguez han estat els representants del club que s’han desplaçat a les dependències policials per fer el lliurament.

 

Nova campanya 2019

 

Amb el lema “Al cáncer infantil…¡Dale Candela!”, la Policia Municipal de Terrassa ha iniciat enguany una nova campanya per progressar en la lluita contra aquesta malaltia. Els agents de policia han començat a vendre polseres solidàries realitzades pels nens afectats de càncer a un preu solidari de 3€ per tal de recaptar fons per a la construcció del nou hospital Pediàtric Càncer Center, en el qual seguir avançant en la investigació d’aquesta malaltia.

Els agents de policia municipal volen animar a la població de Terrassa i d’altres municipis a sumar-se a aquestes iniciatives i altres que s’aniran publicant al llarg de l’any mitjançant vídeos i xarxes socials.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.