Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Doblet per a Anna Serra i Sílvia Pagès en el V Campionat d’Espanya Open de Fons Màsters

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Doblet per a Anna Serra i Sílvia Pagès en el V Campionat d’Espanya Open de Fons Màsters

 

 

El Club Natació Terrassa va aconseguir quatre medalles d’or en el V Campionat d’Espanya Open de Fons Màsters que va celebrar-se entre divendres i diumenge a les instal·lacions del CN Mataró.

Els podis locals van arribar de la mà d’Anna Serra, campiona dels 800 i dels 3000 metres lliures +20 amb uns temps respectius de 10.47.26 i 41.45.65, i de Sílvia Pagès, que va assolir els mateixos èxits en la categoria +55. L’egarenca va completar els 800 m lliures amb una marca d’11.33.06 i els 3000 m lliures amb un temps de 45.17.96.

 

Tres representants més

 

El club va comptar amb tres representants més en la màxima cita estatal. Sensi Maillo va ser quarta en els 3000 m lliures +50 amb un crono de 56.47.25. També va nedar els 1500 m lliures amb una marca de 27.22.59, però, en aquesta distància, no es va establir classificació final, ja que la tempesta va impedir que poguessin nedar totes les inscrites. En l’apartat masculí, Joaquim Lloberas va ser novè en 3000 m lliures +45 (42.54.15), mentre que Enrique Lupiáñez va ocupar la 19a plaça en els 1500 m lliures +45 (26.51.32).

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).