Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Doblet per a Anna Serra i Sílvia Pagès en el V Campionat d’Espanya Open de Fons Màsters

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Doblet per a Anna Serra i Sílvia Pagès en el V Campionat d’Espanya Open de Fons Màsters

 

 

El Club Natació Terrassa va aconseguir quatre medalles d’or en el V Campionat d’Espanya Open de Fons Màsters que va celebrar-se entre divendres i diumenge a les instal·lacions del CN Mataró.

Els podis locals van arribar de la mà d’Anna Serra, campiona dels 800 i dels 3000 metres lliures +20 amb uns temps respectius de 10.47.26 i 41.45.65, i de Sílvia Pagès, que va assolir els mateixos èxits en la categoria +55. L’egarenca va completar els 800 m lliures amb una marca d’11.33.06 i els 3000 m lliures amb un temps de 45.17.96.

 

Tres representants més

 

El club va comptar amb tres representants més en la màxima cita estatal. Sensi Maillo va ser quarta en els 3000 m lliures +50 amb un crono de 56.47.25. També va nedar els 1500 m lliures amb una marca de 27.22.59, però, en aquesta distància, no es va establir classificació final, ja que la tempesta va impedir que poguessin nedar totes les inscrites. En l’apartat masculí, Joaquim Lloberas va ser novè en 3000 m lliures +45 (42.54.15), mentre que Enrique Lupiáñez va ocupar la 19a plaça en els 1500 m lliures +45 (26.51.32).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.