Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Doble títol en el Campionat de Catalunya Juvenil i Infantil de frontennis

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Doble títol en el Campionat de Catalunya Juvenil i Infantil de frontennis

 

 

El Club Natació Terrassa va obtenir dos títols en la fase final del Campionat de Catalunya Juvenil amb pilota X3 i Infantil amb pilota lenta que va disputar-se diumenge a les instal·lacions del CEM Bac de Roda de Barcelona.

Biel Vaghi i Nil Gómez van obtenir el títol juvenil després de derrotar en una final molt ajustada una altra parella del club, formada per Víctor González i Javier Alarcón, per 2 sets a 1 (15-8, 11-15 i 8-6). González i Alarcón van accedir a la final en batre en semifinals la dupla del Club Frontennis Igualada integrada per Pau Vergara i David Rodríguez per 2 sets a 0 (15-13 i 15-8).

Així mateix, en categoria infantil, Nil Gómez i Javier Alarcón van adjudicar-se el triomf després de superar en la final la dupla igualadina formada per Nil Montroig i Fran Martín per 2 sets a 0 (10-5 i 10-2).

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.