Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Doble jornada a Madrid per al sènior femení de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Doble jornada a Madrid per al sènior femení de waterpolo

 

 

El sènior femení de waterpolo afrontarà un cap de setmana intens de competició. El conjunt de Xavi Pérez, quart amb sis punts, disputarà dos partits a Madrid. Dissabte, a les 15.30h, s’enfrontarà al CDN Boadilla, novè a la taula amb tres punts, en partit de la cinquena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina, mentre que, diumenge, a la mateixa hora, visitarà la piscina del cuer, l’AR Concepción Ciudad Lineal, en partit ajornat corresponent a la primera jornada.

El tècnic egarenc encara el desafiament amb el contratemps de la baixa de Paula Camus, que té una ferida al peu que ha necessitat punts de sutura. “El nostre objectiu és mantenir el nivell que estem mostrant els darrers partits. Estem molt sòlides en defensa, estem encaixant pocs gols. I aquest és el camí que hem de seguir”, explica Pérez, que afirma que la voluntat és sumar els sis punts en joc. “Aquesta acumulació de partits en el calendari suposa una bona preparació de cara a la fase d’Eurolliga que afrontarem d’aquí a dues setmanes”.

L’entrenador local concreta que el matx contra el Boadilla és el més difícil dels dos. “Compten amb un bon joc d’arc, amb Giorgia Gallinato i María Ramos com a waterpolistes de referència”. L’exportera internacional Patricia Herrera exerceix d’entrenadora. Pel que fa al partit de diumenge, Pérez confessa que l’AR Concepción Ciudad Lineal és, probablement, el conjunt més dèbil de la categoria. Les madrilenyes presenten la novetat principal a la banqueta, on Eduardo Carranza ha pres el relleu de Bea Espinosa.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.