Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Doble èxit a la VIII Be Water My Friend Cup 2022 de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Doble èxit a la VIII Be Water My Friend Cup 2022 de waterpolo

 

 

El CN Terrassa va quallar una actuació magnífica en la VIII Be Water My Friend Cup 2022 de waterpolo, una competició internacional de caràcter formatiu que va celebrar-se a Lloret de Mar del 25 al 28 d’agost. El cadet masculí A va proclamar-se campió, mentre que el cadet femení va assolir la segona plaça.

El cadet masculí A, sota la direcció de Sergi Mora, va quallar un torneig impecable. Enquadrat en el grup B, va tancar la primera fase amb un ple de victòries contra el CN Mataró (8-5), el CN Rubí (6-10), el Potsdam alemany (6-9), el CN Barcelona (9-11), l’AVUS hongarès (17-3) i el CN Molins de Rei (7-3). Els egarencs van seguir el camí cap al títol amb un triomf en semifinals contra el CE Mediterrani (10-8) i van culminar una trajectòria immillorable amb una victòria en la gran final contra el CN Barcelona (5-9). Cal destacar que els jugadors del CN Terrassa Pablo de Amos i Gerard Vaghi van ser inclosos en el set ideal del torneig.

Al seu torn, el cadet femení, entrenat per Eduard Vera, va completar la primera fase amb un balanç de quatre victòries contra el CN Molins de Rei (14-3), un combinat format entre el CN Rubí i el CN Sant Feliu (1-11), el CN Mataró (6-10) i el Caledònia escocès (26-7) i dues derrotes contra el CN Sant Andreu (8-2) i el CE Mediterrani (6-8). Posteriorment, en semifinals, les terrassenques van batre el CN Mataró (11-7) i van caure en la gran final contra el CN Sant Andreu per un ajustat 7 a 6. Cal remarcar que les jugadores Anna Finestra i Martina Fernández i el tècnic Eduard Vera van formar part del set ideal de la competició.

 

Catorzè lloc per al cadet masculí B

 

El club va presentar un tercer equip a la VIII Be Water My Friend Cup, el cadet masculí B. El conjunt dirigit per Cesc Reina va finalitzar en catorzè lloc. Enquadrat en el grup A, va sumar una única victòria en la primera fase contra el Caledònia escocès (8-10). Posteriorment, va perdre contra l’AVUS hongarès (4-7) i va batre de nou el Caledònia en el matx per la catorzena posició per 6 a 9.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.