Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Divuit nedadors participen…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Divuit nedadors participen en el Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern

Miguel Durán, Evelyne Álvarez i Melani Costa concentren les opcions de medalla

Albert Puig i Berta Martínez són dubte per lesió

 

Divuit nedadors disputaran entre dijous i diumenge el Campionat d’Espanya Astralpool – LXII Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern en piscina de 25 metres que se celebrarà a la Piscina Nova de l’Escullera del CN Barcelona. La competició aplegarà 568 nedadors de 129 clubs diferents i esdevindrà la darrera oportunitat per aconseguir un bitllet per al Campionat del Món en piscina curta que tindrà lloc a Hangzhou (Xina) entre l’11 i el 16 de desembre.

En principi, la delegació egarenca que afrontarà la màxima cita del calendari estatal està integrada per set nedadores i onze nedadors sota la direcció tècnica d’Eugeni López, Anton Fíguls i Francesc Xavier Reina. En l’apartat femení, intervindran Melani Costa (100, 200 i 400 m lliures i 200 m esquena), Evelyne Álvarez (50, 100 i 200 m braça i 100 m estils), Aida López (200 m lliures i 200 m papallona), Carla Campo (50, 100 i 200 m papallona), Cristina Garcia Kirichenko (400 m lliures i 50, 100 i 200 m esquena) i Maria Buch (50 i 100 m papallona i 100 i 200 m lliures). Berta Martínez, inscrita en les tres proves d’esquena, va patir un accident de moto recentment i, hores d’ara, és dubte per a la competició.

De la mateixa manera, en categoria masculina, es llançaran a l’aigua Izan Cubillas (200 i 400 m lliures, 200 i 400 m estils i 200 m esquena), Guillem Lázaro (100 i 200 m papallona i 100 i 400 m estils), Ferran Siré (200 m lliures i 200 m papallona), Miguel Durán (100, 200, 400 i 1500 m lliures), Gabriel Pastor (400 m estils), Enric Cristóbal (100 m estils i 100 m papallona), Jordi Pérez (100 i 200 m estils i 100 i 200 m braça), David Benítez (50, 100 i 200 m braça), Víctor de Pablo (200 m braça) i Pau Curtu (200 i 400 m lliures, 400 m estils i 200 m esquena). Albert Puig, inscrit en quatre proves, pateix una perforació de timpà i ara mateix la seva participació en la màxima cita estatal és una incògnita. Serà baixa amb tota seguretat Ander Izaguirre, lesionat al maluc després de patir un accident de moto.

Al marge de les proves individuals, els nedadors locals afrontaran tots els relleus del programa, és a dir, el 4×50 m, 4×100 i 4×200 m lliures i el 4×50 i 4×100 m estils masculins i femenins.

 

Relleus masculins afeblits

 

El tècnic Eugeni López entén que les baixes en l’equip masculí condicionaran el rendiment dels relleus. “L’Albert Puig té una perforació a l’oïda i fa tres setmanes que no entrena. Hores d’ara no sabem si podrà nedar. Tampoc disposarem de l’Ander. Òbviament, les nostres opcions en els relleus masculins disminueixen. Dit això, competirem sense por i ens deixarem la vida”.

Tot i la dificultat per fer pronòstics, l’entrenador local assenyala que el CN Terrassa compta amb cinc aspirants al podi.Miguel Durán hauria d’estar entre els millors en els 200 i 400 m lliures. De fet, és l’únic nedador del club amb possibilitats de classificar-se per al Mundial d’Hangzhou de piscina curta, tot i que ha de rebaixar la seva marca notablement. Evelyne Álvarez, en braça,  i Melani Costa, en els 200 i 400 m lliures, també haurien de lluitar per places de privilegi”. López considera que “no es pot descartar” que el bracista David Benítez i la papallonista Carla Campo puguin obtenir una medalla.

El Campionat d’Espanya Astralpool – Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern es desenvoluparà en doble sessió de matí i tarda. Les proves de 50, 100, 200 i 400 metres es disputaran pel sistema d’eliminatòries i finals i les proves de 800 i 1500 m lliures i els relleus, pel sistema contrarellotge. La competició s’iniciarà a les 9.30 del matí i es reprendrà a les 18.00 hores. Diumenge, la jornada de tarda començarà mitja hora abans, a les 17.30.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).