Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Triatló

Disset triatletes…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Disset triatletes participen en l’Altriman de Les Angles

 

Una nombrosa delegació de disset triatletes del CN Terrassa Cicles Morenito van prendre part en l’Altriman de Les Angles (França), una triatló de muntanya que se celebra als Pirineus en diferents modalitats.

En la modalitat Sprint, sobre una distàncies de 750 metres de natació, 19 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de cursa a peu, Rubén Molina va ser 20è amb una marca d’1h12’47”. En categoria femenina, Sheila Cañabate va ocupar la posició 88 amb un temps d’1h26’05, marca que la va situar tercera en la categoria FS2.

Així mateix, el club va comptar amb sis representants en la modalitat olímpica, que va desenvolupar-se sobre unes distàncies de 1.500 metres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme i 10 quilòmetres de cursa a peu. Les posicions i marques que van assolir van ser les següents:

58.-Eduard Gallardo                 2h47’31”

201.-Daniel Garcia                     3h17’14”

284.-Albert Garcia                     3h32’56”

330.-Andrés Lermos                  3h52’39”

331.-Jordi Pardina                     3h52’45”

Marta Bieito no va poder finalitzar

Finalment, nou triatletes del club van disputar la modalitat half, que consta de 1.900 metres de natació, 99 quilòmetres de ciclisme i 21 quilòmetres de cursa a peu. Les places i marques que van aconseguir van ser les següents:

Classificació femenina

370.-Carmen Jiménez                9h03’32”

Classificació masculina

28.-Jordi Ureña                         6h20’31”

174.-Carlos Molina                    7h23’33”

211.-Dani Charles                      7h37’11”

212.-Jaime Palomino                 7h37’11”

213.-Gabriel Blanes                   7h37’33”

214.-Rafael Viciana                    7h37’34”

223.-Jordi Romero                    7h40’34”

Jesús Rodríguez no va poder finalitzar

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).