Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Disset nominacions per al Club Natació Terrassa en la Nit de l’Esportista 2017

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa totalitza disset nominacions en la relació de finalistes de la Nit de l’Esportista 2017, certamen que organitza l’Ajuntament de Terrassa i Diari de Terrassa. La gala de lliurament de guardons se celebrarà el divendres 16 de març al Teatre Principal.

En la categoria principal, Esportista de l’Any, el club compta amb dues candidatures, els nedadors Sarai Gascón i Albert Puig. Així mateix, l’equip femení absolut de natació i l’equip masculí absolut de waterpolo opten a Equip de l’Any, mentre que els waterpolistes Bernat Sanahuja i Sandra Domene estan nominats en la categoria Esportista Promes a de l’Any. Al seu torn, el tècnic del sènior femení de waterpolo Xavi Pérez i l’exentrenador del primer equip de natació Miguel Vázquez són dos dels candidats a Entrenador de l’Any. El club també acumula dues candidatures en les categories Esportista Màster de l’Any, a càrrec de Laura Roca i Mario Guillén, i Organització d’Esdeveniments Esportius, gràcies a la celebració a l’entitat del Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu de natació i de la Copa de la Reina de waterpolo.

Finalment, els nedadors Pau González, Belinda Sánchez, José Luis Corredera i José Antonio Marí estan nominats en la categoria Esport Adaptat per a Persones amb Discapacitat Física, i Salt Idiomes opta al premi en la categoria Suport i Col·laboració Econòmica al Món de l’Esport.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.