Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Disset nominacions per al Club Natació Terrassa en la Nit de l’Esportista 2017

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa totalitza disset nominacions en la relació de finalistes de la Nit de l’Esportista 2017, certamen que organitza l’Ajuntament de Terrassa i Diari de Terrassa. La gala de lliurament de guardons se celebrarà el divendres 16 de març al Teatre Principal.

En la categoria principal, Esportista de l’Any, el club compta amb dues candidatures, els nedadors Sarai Gascón i Albert Puig. Així mateix, l’equip femení absolut de natació i l’equip masculí absolut de waterpolo opten a Equip de l’Any, mentre que els waterpolistes Bernat Sanahuja i Sandra Domene estan nominats en la categoria Esportista Promes a de l’Any. Al seu torn, el tècnic del sènior femení de waterpolo Xavi Pérez i l’exentrenador del primer equip de natació Miguel Vázquez són dos dels candidats a Entrenador de l’Any. El club també acumula dues candidatures en les categories Esportista Màster de l’Any, a càrrec de Laura Roca i Mario Guillén, i Organització d’Esdeveniments Esportius, gràcies a la celebració a l’entitat del Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu de natació i de la Copa de la Reina de waterpolo.

Finalment, els nedadors Pau González, Belinda Sánchez, José Luis Corredera i José Antonio Marí estan nominats en la categoria Esport Adaptat per a Persones amb Discapacitat Física, i Salt Idiomes opta al premi en la categoria Suport i Col·laboració Econòmica al Món de l’Esport.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).