Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Derbi vallesà de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Dinàmiques oposades en el derbi vallesà de waterpolo

El CN Terrassa arriba a la cita després d’encadenar vuit victòries consecutives

L’Astralpool CN Sabadell és setè amb 26 punts

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (18.00h) l’Astralpool CN Sabadell en partit corresponent a la vintena i antepenúltima jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El conjunt de Dídac Cobacho, segon amb 51 punts, arriba al derbi en un moment dolç, tal com demostren les vuit victòries consecutives que acumula. L’equip de Quim Colet, al seu torn, ocupa el setè lloc de la taula amb 26 punts després d’una campanya força irregular.

El tècnic egarenc afronta el repte amb el contratemps de l’estat físic d’Agustí Pericas, que arrossega molèsties a l’espatlla dreta i no estarà al cent per cent. Cobacho fuig de la lectura que es pot desprendre dels números d’un i altre equip. “Els 25 punts que ens separen a la classificació no reflecteixen ni de bon tros la diferència entre ambdós conjunts. Nosaltres hem estat sòlids i regulars, mentre que ells han perdut sovint d’un gol partits que han tingut a la mà”.

L’entrenador terrassenc reforça els seus arguments amb els precedents d’aquesta temporada. “A la Champions League, vam empatar a set i, a la lliga, vam guanyar a Can Llong d’un gol. Són referències vàlides de la igualtat que caracteritzarà el xoc de demà”. Cobacho, a més, recorda que, des que és entrenador del primer equip, mai ha guanyat el Sabadell com a local.

El tècnic del CN Terrassa entén que els equips arriben en situacions oposades al derbi. “Nosaltres ens juguem la segona posició, un objectiu que ens obliga a no fallar. Ells, en canvi, estan a quatre punts del sisè lloc, una fita que sembla difícil i que no depèn d’ells mateixos”. Cobacho remarca que, si es manté la classificació actual, ambdós equips es creuarien en els quarts de final del play-off.

Quant al rival, l’entrenador local no veu diferències entre el Sabadell del Chava Gómez i l’actual. “Segueixen sent un equip ràpid que se sent còmode en moments en què el partit està descontrolat”. En aquest sentit, Cobacho confessa que prefereix un partit on predomini l’ordre. “Enguany ja hem patit en dinàmiques de partit esbojarrades”. Respecte al planter que dirigeix Quim Colet, el tècnic egarenc subratlla l’aportació del trio format per Óscar Carrillo, Sergi Cabanas i Gonzalo López-Escribano. “Són els que duen el pes de l’equip”, explica. La novetat d’aquest any és el boia estatunidenc Duncan Lynde, “molt poderós físicament”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.