Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Judo

10 medalles en el Català de judo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Deu medalles en el Campionat de Catalunya Aleví i Benjamí de judo

 

 

El Club Natació Terrassa va sumar deu medalles, quatre d’or, tres de plata i tres de bronze, en el Campionat de Catalunya Aleví i Benjamí de judo que va celebrar-se dissabte passat al Pavelló Municipal d’Esports de Cardedeu. La competició va aplegar més de 500 judokes d’arreu de Catalunya.

Els ors van arribar de la mà de Rubén Alcaide, Iker Carrasco, Adrià Hoyos i David Casado, que van quallar una gran actuació en guanyar tots els combats que van afrontar, molts d’ells per ippon. Així mateix, Miquel Garcia, Martina Abad i Ariadna Úbeda van penjar-se la medalla de plata, mentre que Albert Cardona, Ariadna Casany i Eric Feria van obtenir el bronze. Els altres dos representants del club en aquesta cita, Lucas Hernández i Daniel Arnal, van superar de forma molt satisfactòria la seva primera experiència competitiva.

El campionat ha esdevingut una preparació per al Torneig Internacional de Judo Liceo La Paz que tindrà lloc a La Corunya el proper 9 de maig.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.