Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Deu medalles en el Campionat de Catalunya d’hivern de Natació Adaptada

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa
  • L’equip va assolir la tercera posició en la classificació per equips

El CN Terrassa va aconseguir deu medalles (5 ors, 2 plates i 3 bronzes) en el Campionat de Catalunya d’Hivern de Natació adaptada disputat diumenge 5 de març en les instal·lacions de l’Area Olímpica.

En categoria femenina Sarai Gascón va aconseguir la victòria en tres de les quatre proves a nedar. En els 100 papallona (1:12.17), 100 lliures (1:09.12) i 50 papallona (32.66) Gascón va pujar en el primer esglaó del pòdium. En l’última prova del dia, els 50 braça, va conformar-se amb la tercera posició, amb un temps de 38.64s.

Per altre cantó Álex Villarejo va tenir una actuació rodona. En els 100 braça (1:13.58) i en els 100 esquena (1:08.79) va obtenir la primera posició, mentre que en els 100 papallona (1:05.58) i en els 50 braça (32.62) va assolir la medalla de bronze. Així mateix, Pau Gónzalez va adjudicar-se la plata en els 100 braça amb una marca de 1:52.41. La darrera medalla va arribar de la mà d’Álex Sánchez que va guanyar la plata en el 400 lliures.

A part de les medalles cal remarcar també la participació d’altres nedadors del CN Terrassa que van quedar-se a pocs segons d’obtenir medalles, havent-se de conformar amb la quarta posició. Aquest seria el cas de Judith Pérez als 100 papallona (1:41.25) i en els 200 estils (3:29.36); Tamara Campos als 400 lliures (7:38.54); Álex Sánchez als 100 lliures (1:15.99), als 50 papallona (40.17) i en els 200 estils (3:33.77)

En conjunt destaca l’actuació de tots i cadascun dels nedadors i nedadores del club que entre tots van assolir, amb un total de 166 punts, la tercera posició en un campionat molt disputat, just per sota del CN Mataró i del CN Barcelona, amb 258 i 210 punts respectivament.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.