Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Desplaçament incòmode…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Desplaçament incòmode del sènior masculí de waterpolo a Mataró

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà demà (12.45h) la piscina Joan Serra per enfrontar-se al Quadis CN Mataró en partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El conjunt de Dídac Cobacho, líder amb nou punts, afronta un desplaçament complicat, atès que el feu maresmenc és un escenari tradicionalment incòmode per als egarencs. Hores d’ara, l’equip de Beto Fernández és cinquè amb sis punts.

El tècnic local encara el repte amb la bona notícia de la recuperació de Fran Sánchez un cop superats els problemes lumbars que arrossegava. “El Mataró sempre ens posa en dificultats, especialment allà. És una piscina en la qual, històricament, ens costa moltíssim guanyar”, adverteix. Dit això, Cobacho reconeix que l’equip està en una dinàmica positiva que cal mantenir. “Aquesta setmana ha estat la primera de funcionament normal, sense partit entre setmana, des de fa molt de temps. Hem aprofitat per incrementar la càrrega de treball, cosa que ja havíem previst en la preparació. Intentarem que això no ens passi factura demà”.

L’entrenador terrassenc descriu el Mataró com un conjunt “molt ben treballat tàcticament i molt fiable defensivament”, virtuts que li permeten estar “entre els cinc o sis millors equips de la competició”. El tècnic Beto Fernández manté el bloc de la temporada passada, amb l’única incorporació del defensor de boia australià George Ford. D’entre el planter maresmenc, Cobacho destaca la sobrietat de Mario Lloret sota els pals, el jove Lluc Bertran, “un waterpolista amb molt recorregut”, la veterania de Germán Yáñez i la fortalesa a la boia d’Àlex Codina i Edu Mínguez. “És un conjunt molt complet que cal tenir en compte”, afirma.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).