Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Desplaçament incòmode…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Desplaçament incòmode del sènior masculí de waterpolo a Mataró

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà demà (12.45h) la piscina Joan Serra per enfrontar-se al Quadis CN Mataró en partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El conjunt de Dídac Cobacho, líder amb nou punts, afronta un desplaçament complicat, atès que el feu maresmenc és un escenari tradicionalment incòmode per als egarencs. Hores d’ara, l’equip de Beto Fernández és cinquè amb sis punts.

El tècnic local encara el repte amb la bona notícia de la recuperació de Fran Sánchez un cop superats els problemes lumbars que arrossegava. “El Mataró sempre ens posa en dificultats, especialment allà. És una piscina en la qual, històricament, ens costa moltíssim guanyar”, adverteix. Dit això, Cobacho reconeix que l’equip està en una dinàmica positiva que cal mantenir. “Aquesta setmana ha estat la primera de funcionament normal, sense partit entre setmana, des de fa molt de temps. Hem aprofitat per incrementar la càrrega de treball, cosa que ja havíem previst en la preparació. Intentarem que això no ens passi factura demà”.

L’entrenador terrassenc descriu el Mataró com un conjunt “molt ben treballat tàcticament i molt fiable defensivament”, virtuts que li permeten estar “entre els cinc o sis millors equips de la competició”. El tècnic Beto Fernández manté el bloc de la temporada passada, amb l’única incorporació del defensor de boia australià George Ford. D’entre el planter maresmenc, Cobacho destaca la sobrietat de Mario Lloret sota els pals, el jove Lluc Bertran, “un waterpolista amb molt recorregut”, la veterania de Germán Yáñez i la fortalesa a la boia d’Àlex Codina i Edu Mínguez. “És un conjunt molt complet que cal tenir en compte”, afirma.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.