Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Desafiament majúscul del sènior masculí de waterpolo contra el Zodiac CN Atlètic-Barceloneta

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Desafiament majúscul del sènior masculí de waterpolo contra el Zodiac CN Atlètic-Barceloneta

 

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (18.00h) el Zodiac CN Atlètic-Barceloneta en partit corresponent a la 7a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. Tres dies després de superar l’SC Tenerife Echeyde, el conjunt de Dídac Cobacho afronta un matx d’extrema dificultat contra els mariners, els grans dominadors de les competicions estatals, si bé és cert que, enguany, han encaixat una derrota en lliga contra l’Astralpool CN Sabadell.

El tècnic local, que afronta el repte amb el planter al complet, entén que el partit arriba en un bon moment per a l’equip. “Ens va molt bé encarar aquest matx ara per la intensitat que et demana el Barceloneta. La setmana que ve jugarem contra el Canoe i el Barcelona i hem d’intentar sortir amb bones sensacions. És un compromís que ens ha de servir per al futur immediat”.

Cobacho considera que la recepta per tractar de contenir el potencial mariner es basa, en primera instància, en “aturar la seva sortida en mode piconadora”. “Cal evitar que s’escapin aviat en el marcador. Ells sempre es mostren molt forts a l’inici de cada quart. A més, hem d’aconseguir que no penalitzin els nostres errors en atac”. Respecte al fet que el Barceloneta perdés contra el Sabadell recentment en partit de lliga, l’entrenador egarenc creu que és fruit més del “creixement” vallesà que no pas d’una pèrdua de qualitat dels mariners. “El Barceloneta continua sent el favorit per a tot perquè té el millor planter. Sí que és cert que la baixa de l’Álvaro Granados es pot notar en moments puntuals, ja que aportava gol quan els seus atacs no eren fluids”.

L’equip que dirigeix Elvis Fatovic presenta quatre cares noves enguany, el montenegrí Dusan Matkovic, el boia Roger Tahull, l’australià Nicholas Jon Porter i Niko Paul. A més, manté waterpolistes com Unai Aguirre, Alberto Munárriz, Felipe Perrone, Miguel de Toro o Martin Famera. “És difícil destacar algú. La millor descripció del seu nivell és que és la base de la selecció espanyola, de la campiona del món. Van aportar un total de deu jugadors”.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.