Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Derbi vallesà en la lliga de waterpolo ability

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’equip de waterpolo Ability del CN Terrassa s’enfrontarà el dissabte 15 d’abril a les 17 h contra el CN Sabadell en el partit corresponent a la jornada 3 de la Lliga Catalana Danfoss waterpolo ability en les instal·lacions de l’Àrea Olímpica de Terrassa.

Serà el segon partit que disputarà l’equip en lliga, i el primer que jugaran contra el tercer component de la competició, el CN Sabadell.

Després d’una derrota contra el favorit de la competició, el CN Barcelona, per 3 a 7, els jugadors de l’equip entrenat per Jordi Bosch i Dani Nart arriben al matx amb ganes de victòria.

Bosch apunta que estan preparats per l’enfrontament, tot i ser un gran partit. “Serà un partit força disputat, però els entrenaments realitzats ens deixen més preparats”. A més destaca que tots dos equips arriben amb absències importants, fet que serà de rellevància pel dia de demà.

El CN Terrassa disputarà el seu tercer partit el 30 d’abril, d’aquí a dues setmanes. Entre mitges, els jugadors, també nedadors del club de l’equip de natació adaptada, tenen competició, fet que els suposarà una alta càrrega de competició.

 

Anna López

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.