Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Futbol

David Comellas, nou entrenador del primer equip de futbol

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

David Comellas, nou entrenador del primer equip de futbol

David Comellas serà el nou entrenador del primer equip de futbol del CN Terrassa, que milita a Tercera Catalana. El tècnic manresà, de 52 anys, ha signat contracte per una temporada amb possibilitat d’una segona (1+1) i substituirà en el càrrec Andrés Luque.

Com a jugador, Comellas va formar-se al Terrassa FC i al CE Sabadell. En el club arlequinat, i com a juvenil, va jugar en el Sabadell B i va entrenar puntualment amb el primer equip, que militava llavors a Primera Divisió. Posteriorment, va fitxar per la Segoviana, de Tercera Divisió, i, durant la seva trajectòria, va formar part de vuit clubs més, el Manresa, el Rubí, amb el qual va pujar a Segona Divisió B, el Granollers, el Sant Cugat, el Ribera d’Ondara, el Sant Quirze, el Corbera i el Papiol, club en el qual va exercir com a jugador-entrenador i amb el qual va aconseguir l’ascens a Tercera Catalana.

La seva etapa més llarga com a tècnic ha estat al CF Matadepera, al qual ha dirigit durant nou temporades. En destaquen dos ascensos, des de Quarta Catalana fins a Segona Catalana.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.