Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Daniela Quinzada, al Campionat d’Europa Cadet de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Daniela Quinzada disputarà el Campionat d’Europa Cadet de waterpolo

 

 

La waterpolista Daniela Quinzada ha estat convocada per la Federació Espanyola de Natació per participar en el Campionat d’Europa Cadet que se celebrarà a Szentes (Hongria) del 27 de juny al 4 de juliol.

 

El seleccionador Javier Aznar ha elaborat una llista formada per catorze waterpolistes.

 

Convocatòria Waterpolo Femení Cadet
Campionat d’Europa Cadet Femení
Szentes (Hongria)
27 de juny – 4 de juliol

 

 

Itziar Almeda2006CE Mediterrani
Martina Claveria2006CN Mataró
Reyes Díaz2006CW Dos Hermanas
Rita Gurri2006CN Mataró
Itziar Martínez2006CE Sant Andreu
María Matamala2006CN Ciudad de Alcorcón
Carlota Peñalver2006CE Mediterrani
Margarita Peragón2006AR Concepción
Daniela Quinzada2006CN Terrassa
Estel Ramón2006CN Molins de Rei
Esther Ruano2006CDN Boadilla
Aroa Sánchez2006CW Dos Hermanas
Andrea Sariñena2006EW Zaragoza
Ariadna Temprano2006CE Mediterrani

 

Israel, Sèrbia, Països Baixos i Itàlia, rivals de grup

                  

El combinat estatal està enquadrat en el grup A, en el qual tindrà com a rivals els Països Baixos (dilluns 28, 16.00h), Itàlia (dimarts 29, 14.00h), Israel (dimecres 30, 14.00h) i Sèrbia (dijous 1, 14.00h). El grup B està integrat per Croàcia, Grècia, Hongria i Rússia. Els quatre primers de cada grup (tots els equips en el cas del grup B) accediran als quarts de final, previstos per al divendres 2 de juliol. Les semifinals se celebraran el dissabte 3, mentre que la gran final es jugarà el diumenge 4.

 

+ CALENDARI I RESULTATS DE LA COMPETICIÓ

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.