Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Daniela Quinzada, al Campionat d’Europa Cadet de waterpolo

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Daniela Quinzada disputarà el Campionat d’Europa Cadet de waterpolo

 

 

La waterpolista Daniela Quinzada ha estat convocada per la Federació Espanyola de Natació per participar en el Campionat d’Europa Cadet que se celebrarà a Szentes (Hongria) del 27 de juny al 4 de juliol.

 

El seleccionador Javier Aznar ha elaborat una llista formada per catorze waterpolistes.

 

Convocatòria Waterpolo Femení Cadet
Campionat d’Europa Cadet Femení
Szentes (Hongria)
27 de juny – 4 de juliol

 

 

Itziar Almeda 2006 CE Mediterrani
Martina Claveria 2006 CN Mataró
Reyes Díaz 2006 CW Dos Hermanas
Rita Gurri 2006 CN Mataró
Itziar Martínez 2006 CE Sant Andreu
María Matamala 2006 CN Ciudad de Alcorcón
Carlota Peñalver 2006 CE Mediterrani
Margarita Peragón 2006 AR Concepción
Daniela Quinzada 2006 CN Terrassa
Estel Ramón 2006 CN Molins de Rei
Esther Ruano 2006 CDN Boadilla
Aroa Sánchez 2006 CW Dos Hermanas
Andrea Sariñena 2006 EW Zaragoza
Ariadna Temprano 2006 CE Mediterrani

 

Israel, Sèrbia, Països Baixos i Itàlia, rivals de grup

                  

El combinat estatal està enquadrat en el grup A, en el qual tindrà com a rivals els Països Baixos (dilluns 28, 16.00h), Itàlia (dimarts 29, 14.00h), Israel (dimecres 30, 14.00h) i Sèrbia (dijous 1, 14.00h). El grup B està integrat per Croàcia, Grècia, Hongria i Rússia. Els quatre primers de cada grup (tots els equips en el cas del grup B) accediran als quarts de final, previstos per al divendres 2 de juliol. Les semifinals se celebraran el dissabte 3, mentre que la gran final es jugarà el diumenge 4.

 

+ CALENDARI I RESULTATS DE LA COMPETICIÓ

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).