Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Daniel Díaz i Dorian Acuña, al Campionat d’Europa Cadet de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Daniel Díaz i Dorian Acuña disputaran el Campionat d’Europa Cadet de waterpolo

 

Els waterpolistes Daniel Díaz i Dorian Acuña han estat convocats per la Federació Espanyola de Natació per participar en el Campionat d’Europa Cadet que se celebrarà a Loulé (Portugal) del 4 a l’11 de juliol.

 

El seleccionador Víctor González ha elaborat una llista formada per catorze waterpolistes.

 

Convocatòria Waterpolo Masculí Cadet
Campionat d’Europa Cadet Masculí
Loulé (Portugal)
4 -11 de juliol

 

 

Dorian Acuña2006CN Terrassa
Adrián Díaz2006Real Canoe NC
Daniel Díaz2006CN Terrassa
Agustí Feliú2006CN Godella
Javier Fernández2006CNW Majadahonda
Diego Ferrando2006CN Godella
Ferran García2006CN Mataró
Samuel García2006CN Godella
Biel Gomila2006CN Catalunya
Saúl Granados2006CD WP Málaga
Unai Lema2006CN Atlètic-Barceloneta
Carles Núñez2006CN Mataró
Tomás Perrone2006CN Atlètic-Barceloneta
Marc Rodríguez2006CN Mataró

 

Itàlia, Malta i Romania, rivals de grup

                  

El combinat estatal està enquadrat en el grup B, en el qual tindrà com a rivals Romania (diumenge 4, 19.00, hora catalana), Itàlia (dilluns 5, 16.00, hora catalana) i Malta (dimarts 6, 19.00, hora catalana). El grup A està integrat per Alemanya, Montenegro, Portugal i Rússia; el grup C el formen França, Grècia, Sèrbia i Turquia; i el grup D aplega Croàcia, Geòrgia, Hongria i Polònia. El primer classificat de cada grup accedirà directament als quarts de final, previstos per al dijous 8, mentre que el segon i el tercer disputaran la ronda de vuitens de final, que es disputarà el dimecres 7. Les semifinals se celebraran el dissabte 10, mentre que la gran final es jugarà el diumenge 11.

 

+ CALENDARI I RESULTATS DE LA COMPETICIÓ

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.