Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Daniel Díaz, Dorian Acuña i Albert Sabadell, convocats amb la selecció espanyola cadet de waterpolo

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Daniel Díaz, Dorian Acuña i Albert Sabadell, convocats amb la selecció espanyola cadet de waterpolo

 

 

Els waterpolistes del CN Terrassa Daniel Díaz, Dorian Acuña i Albert Sabadell han estat convocats per la Federació Espanyola de Natació per participar en uns entrenaments específics amb la selecció espanyola cadet que se celebraran al CAR de Sant Cugat del 8 al 20 d’agost.

El seleccionador Víctor González ha elaborat una llista formada per setze waterpolistes.

 

Convocatòria Waterpolo Masculí Cadet
Entrenaments específics. CAR (Sant Cugat)
8 – 20 d’agost

 

Dorian Acuña 2006 CN Terrassa
Adrián Díaz 2006 Real Canoe NC
Daniel Díaz 2006 CN Terrassa
Bernat Farran 2006 CN Atlètic-Barceloneta
Agustí Feliú 2006 CN Godella
Javier Fernández 2006 C. Encinas de Boadilla
Diego Ferrando 2006 CN Godella
Ferran García 2006 CN Mataró
Samuel García 2006 CN Godella
Saúl Granados 2006 CD WP Málaga
Unai Lema 2006 CN Atlètic-Barceloneta
Àlex Llauradó 2006 CN Sabadell
Carles Núñez 2006 CN Mataró
Tomás Perrone 2006 CN Atlètic-Barceloneta
Marc Rodríguez 2006 CN Mataró
Albert Sabadell 2006 CN Terrassa

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).