Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Cristina Garcia Kirichenko…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Cristina Garcia Kirichenko, segon fitxatge de la secció de natació

La lleidatana, de 17 anys, és especialista en esquena i va participar en el Campionat d’Europa de Glasgow de l’estiu passat

 

La secció de natació presentarà una segona cara nova per a la temporada 2018-2019 després de la incorporació de Miguel Durán anunciada divendres passat. Es tracta de la lleidatana Cristina Garcia Kirichenko, de 17 anys, que ha signat un contracte de dues temporades amb l’entitat. Garcia, especialista en esquena, és una ferma promesa de la natació estatal. L’estiu passat va competir en el Campionat d’Europa Absolut de Glasgow i, hores d’ara, es troba a Buenos Aires (Argentina) per disputar els Jocs Olímpics de la Joventut.

La nedadora entén que incorporar-se al CN Terrassa suposa un “pas endavant” en la seva carrera esportiva. “És una oportunitat d’ingressar en un gran club. Tot i que ara estic entrenant el CAR, sé que, si en sortís, podria seguir entrenant a Terrassa a un molt bon nivell”. Garcia explica que, amb el club, podrà participar en competicions per equips com ara la Copa d’Espanya de Clubs, “fet que sempre t’aporta un plus de motivació per treure el màxim d’un mateix”. La lleidatana espera “millorar els resultats amb les facilitats que em proporciona el club”.

 

Una promesa de la natació estatal  

 

Cristina Garcia Kirichenko va néixer a Lleida el 16 de març de 2001 i ha desenvolupat tota la seva carrera esportiva al CN Lleida, malgrat que s’entrena al CAR de Sant Cugat. Va estrenar-se en una competició internacional absoluta d’elit l’estiu passat en participar en el Campionat d’Europa Absolut de Glasgow (Escòcia), en què va ser desena en 200 m esquena. També va nedar en el Campionat d’Europa Júnior de Hèlsinki (Finlàndia), cita en què va ser cinquena en 200 m esquena i onzena en 100 m esquena.

L’any passat, la lleidatana va estar present en tres competicions internacionals. Va afrontar el Campionat del Món Júnior d’Indianapolis (Estats Units), on va classificar-se desena en 200 m esquena i novena amb el relleu estatal de 4×100 m estils, i el Campionat d’Europa Júnior de Netanya (Israel), cita en què va ser setena en 200 m esquena. Garcia Kirichenko va pujar al podi a l’Energy Standard Cup que va tenir lloc a Lignano Sabbiadoro (Itàlia). Va obtenir el bronze en 200 m esquena.

La lleidatana també ha aconseguit posicions de privilegi en la màxima competició estatal. En el Campionat d’Espanya Open d’enguany, va assolir la medalla de plata absoluta en 200 m esquena i va adjudicar-se el títol de la distància en la categoria 17 anys, tot establint la millor marca estatal de 17 anys i el rècord del campionat júnior. Va repetir podi júnior en els 100 m esquena en acabar segona. L’any 2017, va obtenir la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya Absolut Open en 200 m esquena, èxit que va repetir en el Campionat d’Espanya Absolut en piscina curta en la mateixa distància. En aquesta cita, Garcia Kirichenko va batre la millor marca estatal de 16 anys.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.