Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Dues medalles de bronze

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Cristina Garcia Kirichenko es penja dues medalles de bronze en el Meeting Internacional de Pardubice de natació

 

La nedadora del Club Natació Terrassa Cristina Garcia Kirichenko va penjar-se dues medalles de bronze en el Meeting Internacional de Pardubice (Txèquia) que va celebrar-se el cap de setmana passat.

La lleidatana va ser tercera en els 800 m lliures amb un registre de 8.56.94 i va repetir podi en els 200 m esquena amb una marca de 2.15.02, tot rebaixant els 2.16.10 que havia aconseguit en les sèries matinals. Garcia Kirichenko va nedar quatre proves més a la cita txeca. Va quedar-se a tocar de la medalla en els 100 m esquena, distància en què va ser quarta amb 1.04.79. A més, va classificar-se cinquena en 200 m estils (2.26.46), setena en 50 m esquena (31.12) i 42a en 50 m papallona (30.93).

Izan Cubillas, quart en 200 m estils

 

El club va comptar amb un segon representant en la selecció espanyola que va competir a Pardubice, Izan Cubillas. El manresà va finalitzar quart en els 200 m estils amb un registre de 2.08.09 i va obtenir una meritòria cinquena posició en els 200 m lliures amb un temps d’1.54.75. Cubillas, a més, va ser novè en 400 m estils després de guanyar la final B amb un temps de 4.38.66 i va ocupar el 19è lloc en 50 m esquena (28.56) i el 25è en 50 m lliures (24.90).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.