Comunicat relatiu a les quotes de maig

Comunicat relatiu a les quotes de maig

 

 

Benvolgudes sòcies, benvolguts socis,

En la línia de seguir informant-vos amb la màxima transparència de la situació actualitzada del Club i també en la línia de responsabilitat en la presa de decisions per garantir la seva subsistència, us fem saber:

1.- Que l’ERTO presentat va ser aprovat amb la modificació a l’alça del percentatge de jornada de cada treballador fins al 30%. Per tant, s’incrementa la despesa de personal del Club ja que, del 70% vinculat a l’ERTO, el 40% l’assumeix l’Administració i el 30% restant, que correspon a la jornada treballada (presencialment o amb teletreball), la cobreix directament el Club. També vam decidir abonar als treballadors el 100% de la nòmina del mes de març, el que suposa un altre 30% i, finalment, el 25% de la quota de Seguretat Social.

2.- Pel que fa a les condicions salarials dels treballadors del Club del mes d’abril, segueixen la mateixa pauta després de l’acord amb el Comitè d’Empresa, és a dir, seguirà la compensació i percebran el 100% del salari.

3.- El personal del Club està fent tasques d’atenció als socis, de manteniment de piscines i instal·lacions en general, de gestió econòmica i administrativa i també segueix elaborant propostes d’activitats dirigides i entrenaments per estar “actiu a casa”, siguin en sessions directes o gravades. Tot aquest material està disponible a la web del club.

4.- La Generalitat i l’Agència Catalana de Consum van publicar conjuntament un document en el qual aclarien els dubtes plantejats respecte a les quotes dels clubs i entitats esportives i, més concretament, si aquestes quotes estarien afectades pel comunicat de consum sobre el dret a la devolució dels imports pagats pels consumidors en cas que no es prestin els serveis.

“Pel que fa a les quotes socials abonades a entitats culturals i esportives sense finalitat de lucre, legalment creades i inscrites com a tals, no generen dret a devolució. Són aportacions a fons perdut per contribuir al manteniment de l’entitat i reflecteixen l’adhesió i la pertinença a un projecte compartit per totes les persones associades.

Cal tenir en compte que si estem parlant de quotes a una entitat en qualitat de soci, i que aquesta condició comporti ser copropietari de l’entitat (cosa relativament freqüent en el cas de molts clubs i entitats esportives i culturals), aquest fet exclou la relació de consum i, per tant, ja no hi hauria lloc a cap devolució”

5.- En aplicació del comunicat anterior, el Club no va facturar als socis les quotes de les seccions i escoles esportives, cursos, cursets, classes amb tècnics, activitats dirigides en sec o aquàtiques del mes d’abril i tampoc ho farà amb les del mes de maig. És a dir, no es facturen totes aquelles activitats de pagament afegit a la quota de soci.

6.- Per garantir la viabilitat econòmica del Club i poder fer front a tots els seus compromisos amb els treballadors, empreses subministradores, etc., el Club s’ha acollit a la línia de crèdit específica COVID 19 (avalada per l’Administració Pública). Hem formalitzat operacions financeres per un import de 700.000€ amb l’objectiu de mantenir la tresoreria necessària per al seu funcionament.

7.- S’està preparant el retorn a l’activitat per tal que el dia que se’ns indiqui que podem tornar a obrir al públic, puguem fer servir els espais esportius amb la màxima comoditat i condicions d’higiene i seguretat que s’hagin d’establir.

 

COMPENSACIÓ ALS SOCIS EN ACTIU AL CORRENT DE PAGAMENT

Per a tots aquells socis/es que estiguin en actiu i al corrent de pagament durant tot el temps que duri el tancament forçós de les instal·lacions, el club establirà 2 mesures de compensació (a+b):

a).- BONIFICACIÓ D’UN 30% EN LA QUOTA DE SOCI DEL MES DE MAIG, aplicable directament en la facturació del mes de maig a les quotes de socis en actiu i al corrent de pagament de les modalitats individuals i familiars.

b).- TARGETA MONEDER AMB L’ASSIGNACIÓ D’UN IMPORT ECONÒMIC per utilitzar-la com a forma de pagament de tots els serveis esportius que no estan inclosos en la quota de soci (cursets, activitats i classes dirigides de pagament, escoles esportives, classes particulars, àrea termal, campus, armariets de lloguer, etc.).

L’assignació de l’import total serà la següent:

INGRÉS EN LA TARGETA MONEDER DELS SEGÜENTS % DE LES QUOTES DELS MESOS D’ABRIL I MAIG DE 2020 TANT PER A SOCIS INDIVIDUALS COM FAMILIARS

MES D’ABRIL –  40% de BONIFICACIÓ

MES DE MAIG – 30% de BONIFICACIÓ

 

RESUM DE BONIFICACIONS:

Mes d’ABRIL, la bonificació serà del 40% en TARGETA MONEDER

Mes de MAIG, la bonificació serà 30% de l’IMPORT DE FACTURACIÓ + 30% en TARGETA MONEDER.

 

EXEMPLES:

Soci individual: quota mensual soci adult 43,27

Se li facturarà el 70%, és a dir 30,29€. L’estalvi per bonificació del 30% és de 12,98€ i se li ingressarà a la targeta moneder l’import de 30,29€ (40% abril + 30% maig).

TOTAL BONIFICACIÓ = 43,27€

 

Soci familiar de 4: quota mensual de 4 membres adult 94,81€

Se li facturarà el 70%, és a dir 66,37€. L’estalvi per bonificació del 30% és de 28,44€ i se li ingressarà a la targeta moneder l’import de 66,37€ (40% abril + 30% maig).

TOTAL BONIFICACIÓ = 94,81€

 

Aquestes mesures són provisionals fins al dia 31 de maig i es prenen avaluant la situació de cada moment, en funció de la evolució de  l’estat de la crisi sanitària.

Si tal com es preveu, hi ha una incorporació esglaonada a l’activitat esportiva, els socis que estiguin en actiu i al corrent de pagament tindran dret preferent en aquesta incorporació.

Novament, us demanem que tingueu confiança i us donem les gràcies per la vostra comprensió i per haver-nos fet costat, sobretot, en aquests moments tan difícils. Us desitgem bona salut per a tothom!!

 

CLUB NATACIÓ TERRASSA

 

+ COMUNICAT ÍNTEGRE EN PDF

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies