Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional

Comunicat relatiu a les quotes de juny

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Comunicat relatiu a les quotes de juny

 

 

Benvolgudes sòcies i benvolguts socis,

 

Ens adrecem a vosaltres novament per informar-vos de la situació del Club en aquests moments i de les mesures que estem prenent per al retorn a l’obertura de la instal·lació. Són les següents:

1.- Els treballadors del Club segueixen en ERTO amb el 30% de la jornada, cosa que suposa per al Club una despesa aproximada del 60% de la nòmina mensual. La resta del salari el paga  l’Administració. A mesura que es normalitzi el funcionament del Club, anirem baixant el nombre de treballadors de l’ERTO per passar-los a situació laboral del 100% fins a arribar a la totalitat dels treballadors, quan les instal·lacions funcionin per sobre del 75% de l’aforament.

2.- En aquests moments, el Club ja està preparat per al retorn a l’activitat, perquè el dia que se’ns indiqui (FASE 2) que podem tornar a obrir al públic, puguem fer servir els espais esportius amb la màxima comoditat i condicions d’higiene i seguretat que s’hagin d’establir.

 

Us ho volem mostrar en aquest vídeo!

 

 

Sembla ser que estarem obligats a obrir les instal·lacions parcialment. Quan ho fem, serà mitjançant hores concertades que s’hauran de reservar amb l’aplicació informàtica del Club i amb un aforament màxim del 30% per a entrenaments o sessions individuals.

Les activitats col·lectives de grups entraran en funcionament una mica més endavant.

 

COMPENSACIÓ ALS SOCIS EN ACTIU AL CORRENT DE PAGAMENT PER AL MES DE JUNY

 

Per a tots aquells socis/es que estiguin en actiu i al corrent de pagament durant el tancament forçós de les instal·lacions, el club establirà una BONIFICACIÓ D’UN 30% EN LA QUOTA DE SOCI DEL MES DE JUNY, aplicable directament en la facturació del mes de juny a les quotes de socis en actiu i al corrent de pagament de les modalitats individuals i familiars.

Aquestes mesures són provisionals fins al dia 30 de juny. Esperem que, al mes de juliol, la situació ja estigui plenament normalitzada, sempre a expenses de l’evolució de la crisi sanitària.

És evident que, en tractar-se d’una incorporació esglaonada i amb una limitació del 30% de l’aforament establerta per una norma legal de rang superior i obligat compliment, en aquesta primera etapa de reincorporació, únicament podran accedir a fer-ne ús els socis en actiu i al corrent de pagament. A mesura que aquesta limitació legal d’aforament es vagi suavitzant, donarem accés als abonats de manteniment que vulguin retornar a ser socis i, posteriorment, a aquelles persones que han deixat de ser socis i vulguin recuperar aquesta condició.

Novament, us agraïm la vostra confiança en la gestió que estem fent en aquests moments tan difícils i imprevisibles, sobretot per la incertesa relativa a la durada del tancament de les instal·lacions.

Us desitgem, com sempre, molta salut per a tothom !!

 

CLUB NATACIÓ TERRASSA

 

+ COMUNICAT ÍNTEGRE EN PDF

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.