Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Comunicat relatiu a les quotes de juny

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Comunicat relatiu a les quotes de juny

 

 

Benvolgudes sòcies i benvolguts socis,

 

Ens adrecem a vosaltres novament per informar-vos de la situació del Club en aquests moments i de les mesures que estem prenent per al retorn a l’obertura de la instal·lació. Són les següents:

1.- Els treballadors del Club segueixen en ERTO amb el 30% de la jornada, cosa que suposa per al Club una despesa aproximada del 60% de la nòmina mensual. La resta del salari el paga  l’Administració. A mesura que es normalitzi el funcionament del Club, anirem baixant el nombre de treballadors de l’ERTO per passar-los a situació laboral del 100% fins a arribar a la totalitat dels treballadors, quan les instal·lacions funcionin per sobre del 75% de l’aforament.

2.- En aquests moments, el Club ja està preparat per al retorn a l’activitat, perquè el dia que se’ns indiqui (FASE 2) que podem tornar a obrir al públic, puguem fer servir els espais esportius amb la màxima comoditat i condicions d’higiene i seguretat que s’hagin d’establir.

 

Us ho volem mostrar en aquest vídeo!

 

 

Sembla ser que estarem obligats a obrir les instal·lacions parcialment. Quan ho fem, serà mitjançant hores concertades que s’hauran de reservar amb l’aplicació informàtica del Club i amb un aforament màxim del 30% per a entrenaments o sessions individuals.

Les activitats col·lectives de grups entraran en funcionament una mica més endavant.

 

COMPENSACIÓ ALS SOCIS EN ACTIU AL CORRENT DE PAGAMENT PER AL MES DE JUNY

 

Per a tots aquells socis/es que estiguin en actiu i al corrent de pagament durant el tancament forçós de les instal·lacions, el club establirà una BONIFICACIÓ D’UN 30% EN LA QUOTA DE SOCI DEL MES DE JUNY, aplicable directament en la facturació del mes de juny a les quotes de socis en actiu i al corrent de pagament de les modalitats individuals i familiars.

Aquestes mesures són provisionals fins al dia 30 de juny. Esperem que, al mes de juliol, la situació ja estigui plenament normalitzada, sempre a expenses de l’evolució de la crisi sanitària.

És evident que, en tractar-se d’una incorporació esglaonada i amb una limitació del 30% de l’aforament establerta per una norma legal de rang superior i obligat compliment, en aquesta primera etapa de reincorporació, únicament podran accedir a fer-ne ús els socis en actiu i al corrent de pagament. A mesura que aquesta limitació legal d’aforament es vagi suavitzant, donarem accés als abonats de manteniment que vulguin retornar a ser socis i, posteriorment, a aquelles persones que han deixat de ser socis i vulguin recuperar aquesta condició.

Novament, us agraïm la vostra confiança en la gestió que estem fent en aquests moments tan difícils i imprevisibles, sobretot per la incertesa relativa a la durada del tancament de les instal·lacions.

Us desitgem, com sempre, molta salut per a tothom !!

 

CLUB NATACIÓ TERRASSA

 

+ COMUNICAT ÍNTEGRE EN PDF

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).