Comunicat relatiu a les quotes de juny

Comunicat relatiu a les quotes de juny

 

 

Benvolgudes sòcies i benvolguts socis,

 

Ens adrecem a vosaltres novament per informar-vos de la situació del Club en aquests moments i de les mesures que estem prenent per al retorn a l’obertura de la instal·lació. Són les següents:

1.- Els treballadors del Club segueixen en ERTO amb el 30% de la jornada, cosa que suposa per al Club una despesa aproximada del 60% de la nòmina mensual. La resta del salari el paga  l’Administració. A mesura que es normalitzi el funcionament del Club, anirem baixant el nombre de treballadors de l’ERTO per passar-los a situació laboral del 100% fins a arribar a la totalitat dels treballadors, quan les instal·lacions funcionin per sobre del 75% de l’aforament.

2.- En aquests moments, el Club ja està preparat per al retorn a l’activitat, perquè el dia que se’ns indiqui (FASE 2) que podem tornar a obrir al públic, puguem fer servir els espais esportius amb la màxima comoditat i condicions d’higiene i seguretat que s’hagin d’establir.

 

Us ho volem mostrar en aquest vídeo!

 

 

Sembla ser que estarem obligats a obrir les instal·lacions parcialment. Quan ho fem, serà mitjançant hores concertades que s’hauran de reservar amb l’aplicació informàtica del Club i amb un aforament màxim del 30% per a entrenaments o sessions individuals.

Les activitats col·lectives de grups entraran en funcionament una mica més endavant.

 

COMPENSACIÓ ALS SOCIS EN ACTIU AL CORRENT DE PAGAMENT PER AL MES DE JUNY

 

Per a tots aquells socis/es que estiguin en actiu i al corrent de pagament durant el tancament forçós de les instal·lacions, el club establirà una BONIFICACIÓ D’UN 30% EN LA QUOTA DE SOCI DEL MES DE JUNY, aplicable directament en la facturació del mes de juny a les quotes de socis en actiu i al corrent de pagament de les modalitats individuals i familiars.

Aquestes mesures són provisionals fins al dia 30 de juny. Esperem que, al mes de juliol, la situació ja estigui plenament normalitzada, sempre a expenses de l’evolució de la crisi sanitària.

És evident que, en tractar-se d’una incorporació esglaonada i amb una limitació del 30% de l’aforament establerta per una norma legal de rang superior i obligat compliment, en aquesta primera etapa de reincorporació, únicament podran accedir a fer-ne ús els socis en actiu i al corrent de pagament. A mesura que aquesta limitació legal d’aforament es vagi suavitzant, donarem accés als abonats de manteniment que vulguin retornar a ser socis i, posteriorment, a aquelles persones que han deixat de ser socis i vulguin recuperar aquesta condició.

Novament, us agraïm la vostra confiança en la gestió que estem fent en aquests moments tan difícils i imprevisibles, sobretot per la incertesa relativa a la durada del tancament de les instal·lacions.

Us desitgem, com sempre, molta salut per a tothom !!

 

CLUB NATACIÓ TERRASSA

 

+ COMUNICAT ÍNTEGRE EN PDF

 

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies