Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Comunicat de sol·licitud d’ERTO

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

COMUNICAT DE SOL·LICITUD D’ERTO

 

 

Benvolguts socis, benvolgudes sòcies,

En el marc de les mesures excepcionals per contenir la propagació del coronavirus i davant l’obligat compliment de tancament de les instal·lacions que gestionem i l’afectació que suposa en el funcionament del dia a dia, el Club Natació Terrassa us comunica que ha sol·licitat un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) davant del Departament de Treball per causes de tancament per força major.

Aquest ERTO, que està en fase de sol·licitud i que encara no ha estat concedit, afecta el 100% de la plantilla del Club, amb un impacte diferent segons la funció que porta a terme cada empleat en el seu lloc de treball.

Les seves característiques són les següents:

1.- Es presenta amb caràcter retroactiu per tal que es pugui aplicar des del dia 14 de març del 2020, a partir de la prohibició d’obertura per ordre de l’autoritat competent i la seva durada està prevista pel mateix temps que duri l’actual estat d’alerta i la seva afectació.

2.- Aquest expedient comportarà la suspensió temporal dels contractes i la reducció de totes les jornades laborals de treballadors i esportistes del Club en funció de la seva responsabilitat.

 

Lloc de treball % de reducció de jornada % a treballar
Gerència i caps d’àrea 75% 25%
Tècnics, coordinadors, monitors, socorristes, personal de manteniment i esportistes professionals 90% 10%
Monitors seccions esportives 100% 0%

 

3.- El personal de manteniment, neteja i vigilància fa la seva jornada de manera presencial i la resta de personal la desenvolupa de manera telemàtica.

4.- Per tal que el personal contractat no perdi en capacitat adquisitiva, el Club es compromet, si manté el llindar de socis per sobre dels 16.900, a posar les mesures de compensació següents fins al 100% del salari.

 

Personal amb un % d’hores de treball entre el 10% i el 25% El Club compensarà l’import rebut de l’ERTO (70% amb el topall de l’atur) fins a la cobertura del 100% del salari actual.
Personal amb un % d’hores de treball del 0% Aquest col·lectiu rebrà un import de l’ERTO del 70% del salari mensual i el Club compensarà, sempre que sigui possible, allargant el seu contracte fix discontinu un nombre de dies determinat, fins al 100% de salari.
Pagues extres Aquesta reducció de jornada no té impacte a l’hora de percebre les pagues extres, que es cobraran al 100%
Vacances Els dies de vacances anuals no es veuran afectats i es podran realitzar els dies estipulats.
Atur Aquests dies d’atur no computen en el càlcul d’atur general i tampoc afecten la base de cotització.

 

RESUM

  • S’ha presentat la sol·licitud d’ERTO i afecta el 100% dels professionals.
  • El Club compensa la pèrdua de poder adquisitiu fins al 100% del salari, a excepció dels monitors d’escoles esportives, que es farà per una altra via.
  • El Club, per tant, s’ha de fer càrrec econòmic d’un mínim del 30% + el percentatge que treballarà cada professional contractat (veure taula punt 2) i també del 25% de la quota de Seguretat Social, el que aproximadament són uns 200.000€.

 

Aquesta era la decisió menys lesiva per al propi funcionament del Club i així ha estat explicat al Comitè d’Empresa, als treballadors i ara a vosaltres com a sòcies i socis. Estem fent una gestió responsable de la situació perquè els treballadors, les sòcies i els socis del Club ens puguem retrobar ben aviat en unes bones condicions.

Demanem el compromís de tothom per tal de continuar portant endavant el CN Terrassa en aquest període de tanta incertesa. També us demanem que tingueu confiança en la gestió que fem i farem d’aquesta eventualitat, perquè creiem que hem aconseguit entre tots, posar el CN Terrassa en una situació social, econòmica i esportiva al més alt nivell. Un club modern, solvent i preparat per al futur.

Salut per a tothom !!!

CLUB NATACIÓ TERRASSA

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.