Comunicat de sol·licitud d’ERTO

COMUNICAT DE SOL·LICITUD D’ERTO

 

 

Benvolguts socis, benvolgudes sòcies,

En el marc de les mesures excepcionals per contenir la propagació del coronavirus i davant l’obligat compliment de tancament de les instal·lacions que gestionem i l’afectació que suposa en el funcionament del dia a dia, el Club Natació Terrassa us comunica que ha sol·licitat un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) davant del Departament de Treball per causes de tancament per força major.

Aquest ERTO, que està en fase de sol·licitud i que encara no ha estat concedit, afecta el 100% de la plantilla del Club, amb un impacte diferent segons la funció que porta a terme cada empleat en el seu lloc de treball.

Les seves característiques són les següents:

1.- Es presenta amb caràcter retroactiu per tal que es pugui aplicar des del dia 14 de març del 2020, a partir de la prohibició d’obertura per ordre de l’autoritat competent i la seva durada està prevista pel mateix temps que duri l’actual estat d’alerta i la seva afectació.

2.- Aquest expedient comportarà la suspensió temporal dels contractes i la reducció de totes les jornades laborals de treballadors i esportistes del Club en funció de la seva responsabilitat.

 

Lloc de treball % de reducció de jornada % a treballar
Gerència i caps d’àrea 75% 25%
Tècnics, coordinadors, monitors, socorristes, personal de manteniment i esportistes professionals 90% 10%
Monitors seccions esportives 100% 0%

 

3.- El personal de manteniment, neteja i vigilància fa la seva jornada de manera presencial i la resta de personal la desenvolupa de manera telemàtica.

4.- Per tal que el personal contractat no perdi en capacitat adquisitiva, el Club es compromet, si manté el llindar de socis per sobre dels 16.900, a posar les mesures de compensació següents fins al 100% del salari.

 

Personal amb un % d’hores de treball entre el 10% i el 25% El Club compensarà l’import rebut de l’ERTO (70% amb el topall de l’atur) fins a la cobertura del 100% del salari actual.
Personal amb un % d’hores de treball del 0% Aquest col·lectiu rebrà un import de l’ERTO del 70% del salari mensual i el Club compensarà, sempre que sigui possible, allargant el seu contracte fix discontinu un nombre de dies determinat, fins al 100% de salari.
Pagues extres Aquesta reducció de jornada no té impacte a l’hora de percebre les pagues extres, que es cobraran al 100%
Vacances Els dies de vacances anuals no es veuran afectats i es podran realitzar els dies estipulats.
Atur Aquests dies d’atur no computen en el càlcul d’atur general i tampoc afecten la base de cotització.

 

RESUM

  • S’ha presentat la sol·licitud d’ERTO i afecta el 100% dels professionals.
  • El Club compensa la pèrdua de poder adquisitiu fins al 100% del salari, a excepció dels monitors d’escoles esportives, que es farà per una altra via.
  • El Club, per tant, s’ha de fer càrrec econòmic d’un mínim del 30% + el percentatge que treballarà cada professional contractat (veure taula punt 2) i també del 25% de la quota de Seguretat Social, el que aproximadament són uns 200.000€.

 

Aquesta era la decisió menys lesiva per al propi funcionament del Club i així ha estat explicat al Comitè d’Empresa, als treballadors i ara a vosaltres com a sòcies i socis. Estem fent una gestió responsable de la situació perquè els treballadors, les sòcies i els socis del Club ens puguem retrobar ben aviat en unes bones condicions.

Demanem el compromís de tothom per tal de continuar portant endavant el CN Terrassa en aquest període de tanta incertesa. També us demanem que tingueu confiança en la gestió que fem i farem d’aquesta eventualitat, perquè creiem que hem aconseguit entre tots, posar el CN Terrassa en una situació social, econòmica i esportiva al més alt nivell. Un club modern, solvent i preparat per al futur.

Salut per a tothom !!!

CLUB NATACIÓ TERRASSA

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies