Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Comença la lluita per un somni

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’equip absolut de waterpolo del Club Natació Terrassa va viatjar ahir dilluns cap a Grècia, per jugar el dimecres 19 a les 18:45 hores espanyola, el partit d’anada de la final de la Challenger Cup davant l’Apollon Smyrnis. La competició europea, que és la primera vegada que es disputa, recull en la seva final a dos grans equips que no han trobat trofeu europeu en el passat.

Tots dos equips arriben en les millors condicions europees. El CN Terrassa arriba a Grècia invicte en la competició. No ha perdut cap dels sis partits europeus que ha jugat de Challenger. L’Apollon també ha tingut un bon recorregut. L’únic moment crític que ha tingut anteriorment l’equip grec va ser el primer partit de les semifinals contra l’Echeyde on va ser superat 11 a 10 pel conjunt canari. Després l’Apollon va fer la feina i va superar a l’Echeyde per deu gols.

El tècnic egarenc Dídac Cobacho declara que esperen “sortir vius” del partit a Grècia. “Volem un bon resultat i arribar bé al partit de tornada”. L’equip, que ha viatjat al complet, se sent preparat pel repte. “Arribem cansat després de molta càrrega de partits, però sabem que és un partit important i estem preparats”.

Pel que fa a l’equip grec, Cobacho destaca que tenen un equip complet amb jugadors experimentats que faran del matx un “partit dur”. “Nosaltres hem d’aguantar al màxim, controlar el joc i els atacs”.

El partit es podrà seguir a través de la pàgina web de la LEN.EU i per la televisió pública grega.

Tot el club està amb vosaltres. Molta força nois!
Anna López

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).