Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

CN Barcelona i CN Terrassa disputen el primer partit de waterpolo ability d’Espanya

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

CN Barcelona i CN Terrassa disputen el primer partit de waterpolo ability d’Espanya

 

Club Natació Barcelona i Club Natació Terrassa van disputar dissabte el primer partit de waterpolo ability d’Espanya a la piscina de la Nova Escullera. L’esdeveniment, una fita històrica, va resultar una festa i un pas endavant inqüestionable de l’esport adaptat i inclusiu. El waterpolo ability neix amb la finalitat de donar cabuda a esportistes amb capacitats diverses en el món del waterpolo. En aquest sentit, cal remarcar el caràcter pioner del club, atès que el CN Terrassa és el segon club de Catalunya que compta amb un equip de waterpolo ability amb la intenció de donar continuïtat a tots els waterpolistes de la pedrera amb diversitat funcional.  

 

Victòria del CN Barcelona

 

Pel que fa a l’àmbit estrictament esportiu, el CN Barcelona va demostrar que acumula més hores de vol i va imposar-se per 11 gols a 7 (0-0, 7-2, 1-3 i 3-2). Després d’un primer període de presa de contacte, els cenebistes van prémer l’accelerador en el segon. Arnau Tricas va marcar el primer gol de la història de l’equip de waterpolo ability del CN Terrassa. La segona diana egarenca d’aquest quart va arribar de la mà de Judith Ges. El CN Terrassa va millorar les seves prestacions en el tercer període, el qual es va adjudicar amb un parcial d’1 a 3, amb dues dianes de Tricas i una de José Luis Corredera. Els egarencs van entrar en l’últim quart tres gols per sota (8-5), però el CN Barcelona no es va deixar sorprendre i va certificar el triomf amb un parcial de 3 a 2. Tricas i Oriol Abenoza van anotar els gols terrassencs d’aquest darrer període.

La primera alineació de l’equip de waterpolo ability del CN Terrassa va estar formada per Mario Guillén, Raúl Cobo, Víctor Cobo, Àlex Sánchez, Enrique Lupiáñez, Gino León, Omar Harrak, Oriol Abenoza, Laura Anguelina Portero, Judith Ges, Pau González, Arnau Tricas, José Luis Corredera i Emerson Vargas. Dani Nart va exercir d’entrenador juntament amb Jordi Bosch.

 

-ÀLBUM DE FOTOS

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.